210927 EVG DTA BER0164

Mentor Mario der Weduwen over het mentorschap: “Ik vind het belangrijk om jonge talenten te ontwikkelen”.

De vijfde editie van de Digital Talent Academy (DTA) is begonnen! Vier weken lang worden onze talenten klaargestoomd voor het Business & Digital Management Traineeship van EVG Start. Ze werken aan hun (digitale) management skills, volgen trainingen en workshops en gaan aan de slag met een challenge van een echte opdrachtgever. Dit allemaal onder begeleiding van EVG’s beste trainers en mentoren. Eén van die mentoren is Mario der Weduwen. Wij spraken hem over de Digital Talent Academy, het traineeship en zijn rol als mentor.

211022 DTA BER0042 1 (1)

Wil jij kennismaken met de talenten van de Digital Talent Academy? Doe mee aan DTA #5!

De Digital Talent Academy (DTA) is een vier weken durende opleiding van EVG Start voor talenten uit heel Nederland. Tijdens de opleiding worden zij klaargestoomd voor het Business & Digital Management Traineeship en werken ze aan een digitale challenge van een echte opdrachtgever. Feenstra is de eerste opdrachtgever!

210927 EVG DTA BER0121

Trainer Julia Alberga over Design Thinking: “Ik leer de talenten om te denken als een ontwerper.”

De vierde editie van de Digital Talent Academy (DTA) is in volle gang. Tijdens dit vierweekse mini-traineeship werken de talenten aan hun management skills, gaan ze aan de slag met een challenge van een echte opdrachtgever en volgen ze trainingen en workshops van de beste trainers van EVG Start. Eén van die trainers is Julia Alberga. Wij interviewden haar over de Digital Talent Academy en het belang van Design Thinking.

Commercial2101 Header

EVG Start intensiveert samenwerking met Feenstra

EVG Start en Feenstra trekken al een tijdje samen op als het gaat om het opleiden en ontwikkelen van jong talent. Steeds meer trainees vinden hun weg naar een traineeship van EVG Start bij Feenstra. In een hernieuwde samenwerking gaan EVG Start en Feenstra een stap verder. Wij spraken met Maud Provily-Sliepen, directeur HRM en Health & Safety bij Feenstra, over samenwerken met EVG Start, de Digital Talent Academy en het ‘nieuwe werven’.

Dokters Van De Wereld

Martha Teijema over de talenten van de Digital Talent Academy: “Laat je verrassen door hun visie en ideeën.”

Martha Teijema, medewerker Zorgrecht bij Dokters van de Wereld, was als opdrachtgever bij de derde editie van de Digital Talent Academy (DTA) betrokken. Wij spraken haar achteraf. Hoe heeft zij deelname aan de DTA ervaren?

Wasco 2

Wasco-directeur Xander Hagens over de Digital Talent Academy: “In zo’n pressure cooker is de uitkomst enorm.”

Xander Hagens, commercieel directeur bij Wasco, deed als opdrachtgever mee aan de Digital Talent Academy, de vier weken durende crash course van EVG Start waarin talenten worden klaargestoomd voor het traineeship Business & Digital Management. Hij maakte begin dit jaar kennis met de talenten en voorzag hen van een uitdagende challenge. Zijn ervaring? Die lees je hier.