211022 DTA BER057 (1)

EVG Start officieel SNA gecertificeerd

EVG Start is sinds vorige maand officieel SNA gecertificeerd! Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk. Met dit keurmerk tonen wij aan een betrouwbare partner te zijn voor opdrachtgevers en laten we zien dat we onze personeelsadministratie goed op orde hebben.

211022 DTA BER025

DTA Live op 21 april

Op donderdag 21 april sluiten we de huidige Digital Talent Academy af met een interactieve middag waarin het EVG Café herleeft én het nieuwe werven centraal staat. Kom je ook?

210531 Evgstartdigitaltalents Workshops BER09

“Dankzij de Digital Talent Academy en EVG Start is de drempel naar werken een stuk lager geworden.”

Maxime Kramer deed in juni mee aan de Digital Talent Academy (DTA). Vier weken lang volgde ze workshops en trainingen en werkte ze aan een challenge van een echte opdrachtgever om te ontdekken wie zij professioneel is en wat voor haar de beste start van haar carrière is. Wij spraken haar over haar deelname, het ontwikkelen van jezelf en haar nieuwe uitdaging als EVG-trainee bij GVB.

210927 EVG DTA BER0164

Mentor Mario der Weduwen over het mentorschap: “Ik vind het belangrijk om jonge talenten te ontwikkelen.”

De vijfde editie van de Digital Talent Academy (DTA) is ten einde! Vier weken lang werden onze talenten klaargestoomd voor het Business & Digital Management Traineeship van EVG Start. Ze werkten aan hun (digitale) management skills, volgden trainingen en workshops en gingen aan de slag met een challenge van een echte opdrachtgever. Dit allemaal onder begeleiding van EVG’s beste trainers en mentoren. Eén van die mentoren is Mario der Weduwen. Wij spraken hem over de Digital Talent Academy, het traineeship en zijn rol als mentor.

211022 DTA BER0042 1 (1)

Wil jij kennismaken met de talenten van de Digital Talent Academy? Doe mee aan DTA #5!

De Digital Talent Academy (DTA) is een vier weken durende opleiding van EVG Start voor talenten uit heel Nederland. Tijdens de opleiding worden zij klaargestoomd voor het Business & Digital Management Traineeship en werken ze aan een digitale challenge van een echte opdrachtgever. Feenstra is de eerste opdrachtgever!

210927 EVG DTA BER0121

Trainer Julia Alberga over Design Thinking: “Ik leer de talenten om te denken als een ontwerper.”

Tijdens de Digital Talent Academy werken de talenten vier weken aan hun management skills, gaan ze aan de slag met een challenge van een echte opdrachtgever en volgen ze trainingen en workshops van de beste trainers van EVG Start. Eén van die trainers is Julia Alberga. Wij interviewden haar over de Digital Talent Academy en het belang van Design Thinking.