DTA Live op 21 april

Op donderdag 21 april sluiten we de huidige Digital Talent Academy af met een interactieve middag waarin het EVG Café herleeft én het nieuwe werven centraal staat. We nodigen je graag uit om te komen. Je kan je hier aanmelden.

Digital Talent Academy
Sinds twee jaar matchen wij talenten en opdrachtgevers in onze eigen unieke Digital Talent Academy. En met succes! Van de laatste editie hebben wij alle deelnemers kunnen plaatsen bij een tevreden opdrachtgever.

Hoe de Digital Talent Academy werkt en waarom wij hier zo trots op zijn, laten we donderdag 21 april graag zien. Dat doen we samen met de deelnemers en de opdrachtgever van de laatste DTA, Intergamma, de organisatie achter de doe-het-zelf-formules GAMMA en KARWEI.

EVG Café
Dat het een interactieve middag gaat worden staat buiten kijf, want in de stijl van het befaamde EVG Café gaan we aan de slag met de DTA-challenge van Intergamma. Daarin passeren design thinking, lean management en verschillende low-code-oplossingen de revue. Uiteraard ontbreekt ook de borrel niet. 

Details: 
DTA Live
Donderdag 21 april
16.00 - 18.00 uur
Locatie: omgeving Amsterdam, meer informatie volgt

Meld je hier aan voor DTA Live.