EVG lanceert Digital Talent Academy

Deze zomer gaan EVG Start en 36 toptalenten in de EVG Digital Talent Academy aan de slag met zes digital challenges, waaronder misschien wel die van jou. 

De EVG Digital Talent Academy is een drie weken durende crash course voor de toptalenten van Nederland. Begeleid door de EVG mentoren, trainees en alumni werken zij agile én lean aan zes uitdagende challenges. Het eindresultaat, een minimum viable product met clickable demo, presenteren de talenten in de Academy Finals op 18 september. 

We geven jouw organisatie graag de kans om een challenge aan te leveren. Je maakt dan kennis met onze toptalenten, maar belangrijker nog: je gaat naar huis met een innovatieve oplossing voor jouw challenge! 

Als je voor één digitale uitdaging in jouw organisatie nú een app, platform of andere digitale oplossing zou mogen ontwikkelen, welk probleem zou je dan oplossen?

Meedoen is kosteloos. We gaan graag zo snel mogelijk met je aan de slag om de challenge samen te stellen en te finetunen. De EVG Digital Talent Academy start op 31 augustus.

Vind je het leuk om mee te doen en onze talenten én je organisatie te helpen? Stuur dan snel een e-mail naar karel@evgstart.nl of bel met Marloes via telefoonnummer 06 45 16 49 82. Er is ruimte voor zes opdrachtgevers, twee plekken zijn al bezet.

We horen graag van je.

Ben jij een digitaal talent en wil je graag meedoen met de Academy? Bekijk dan de speciale website voor de EVG Start Digital Academy