Inschrijving Digital Talent Academy #3 geopend

De inschrijving voor de nieuwste editie van de Digital Talent Academy van EVG Start is geopend. Iedereen die net of bijna afgestudeerd is en een carrière in business, IT of digital management ambieert, kan zich vanaf nu aanmelden. De DTA start op 31 mei!

De Digital Talent Academy (DTA) is een vier weken durende opleiding van EVG Start waarbij trainers, mentoren en alumni je helpen om een plek te bemachtigen in het EVG Start Traineeship Business en Digital Management. Met dagelijkse workshops werk je aan je management skills, behaal je scrum én agile-certificaten en word je klaargestoomd voor het traineeship. 

Ga direct naar digitaltalentacademy.nl

Het meest persoonlijke traineeship van Nederland

In het EVG Start traineeship ga je direct bij een van onze topwerkgevers aan de slag in rollen als projectmanager, business analist, applicatiebeheerder of product manager. Wij coachen en begeleiden jou persoonlijk tijdens het gehele traineeship. Door de combinatie van praktijk en training, coaching, workshops en niet te vergeten het contact met je medetrainees ontwikkel jij je razendsnel en maak je in korte tijd grote sprongen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Doe mee met de DTA

Geef je carrière een kickstart en schrijf je in voor de Digital Talent Academy. De eerstvolgende editie start op 31 mei. Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op digitaltalentacademy.nl en meld je aan!