Jouw challenge als onderdeel van de DTA? Atabix ging je voor!

Op 15 februari start een nieuwe Digital Talent Academy (DTA). Thomas van den Oever, oud EVG'er en momenteel werkzaam als COO bij Atabix voorzag de deelnemers van de eerste DTA van een uitdagende, digitale challenge. Zijn challenge: Maak een ontwerp voor een transparant funda-platform voor kopers (de eindpresentatie van de talenten is hier terug te zien). Hieronder legt hij uit hoe hij de DTA heeft ervaren en geeft hij inzichten in waarom het ook voor jouw bedrijf interessant kan zijn.

Een innovatie oplossing voor jouw challenge, onze talenten leren kennen en begeleiden én je netwerk vergroten. Wil jouw bedrijf meer weten over het insturen van een challenge? Stuur dan een e-mail naar karel@evgstart.nl of bel naar 06 14 60 14 70. Er kunnen maximaal 5 challenges meedoen, dus wees er snel bij. 

Waarom heeft Atabix meegedaan met de DTA?

De DTA was voor ons een leuke manier om in contact te komen met gemotiveerde, hoogopgeleide professionals aan het begin van hun carrière. Dat is zakelijk interessant omdat je kunt zien of er iemand bij zit die je zelf via EVG Start zou willen aannemen. Bovendien vind ik het persoonlijk leuk en belangrijk om iets terug te kunnen doen voor het bedrijf dat voor mijzelf de eerste opstap is geweest. Ook is het een manier om wat meer naamsbekendheid voor mijn eigen bedrijf te creëren onder een grote groep professionals in mijn sector (ICT dienstverlening). En tenslotte is er altijd de kans dat één van de DTA groepen een project bedenkt voor een ander bedrijf dat wij (Atabix) zouden kunnen uitvoeren. Redenen te over om mee te doen dus!

Hoe heb je jullie deelname ervaren?

Ik vond het super leuk om de groep DTA'ers die ik had te helpen in hun opdracht. Ze hebben mijn verwachtingen echt overtroffen! Slimme jongens en meiden, en aanstekelijk enthousiast.

Wat heeft deelname jullie opgeleverd?

Deelname aan de Digital Talent Academy heeft ons vooral verbreding van het netwerk opgeleverd. Daarnaast hebben we er één lead aan overgehouden, maar dat is uiteindelijk helaas niks geworden.

Waarom raad je andere organisaties aan om mee te doen met de DTA?

Door mee te doen aan de DTA: 

  • Maakt je kennis met jonge professionals
  • Draag je bij aan de eerste stap van anderen, zoals je die zelf ook ooit hebt moeten zetten
  • Creëer je naamsbekendheid onder mensen in je sector
  • Maak je kans op nieuwe leads

Stuur nu jouw digitale challenge in en ontdek onze nieuwe talenten tijdens de Digital Talent Academy. Meer weten? Stuur een mail naar karel@evgstart.nl.