Maak kennis met talenten in de Digital Talent Academy

De EVG Digital Talent Academy is een vier weken durende opleiding voor toptalenten uit heel Nederland. Begeleid door de EVG mentoren, trainees en alumni werken zij agile én lean aan vijf uitdagende challenges. Het eindresultaat, een minimum viable product met clickable demo, presenteren de talenten in de Academy Finals.

Als je voor één digitale uitdaging in jouw organisatie nú een app, platform of andere digitale oplossing zou mogen ontwikkelen, welk probleem zou je dan oplossen? We geven jouw organisatie graag de kans om een uitdagende challenge voor Digital Talent Academy aan te leveren. Je maakt dan kennis met onze toptalenten, maar niet onbelangrijk: je gaat naar huis met een innovatieve oplossing voor jouw challenge!

We gaan graag zo snel mogelijk met je aan de slag om een challenge samen te stellen en te finetunen. De EVG Digital Talent Academy start op 17 mei 2021.

Vind je het leuk om mee te doen en onze toptalenten én je organisatie te helpen? Stuur dan een e-mail naar karel@evgstart.nl of bel via telefoonnummer 06 14 60 14 70. Er is ruimte voor vijf opdrachtgevers. 

Ben jij een digitaal talent en wil je graag meedoen met de Digital Talent Academy? Bekijk dan de speciale website voor de EVG Start Digital Academy