Terugblik op het EVG Café van 17 maart 2017

Door de hoge opkomst zijn we voor het EVG Café op 23 maart 2017 uitgeweken naar de eventruimte van Carteblanche in Amsterdam Zuidoost. We spraken daar met (ICT) Managers van vandaag en morgen over

 

digitalisering

 

Een super actueel onderwerp met twee inspirerende break-outs als resultaat. Het digitaliseren van processen om efficiënter te kunnen werken stond centraal tijdens de eerste presentatie. De sprekers van Amstelring Wijkzorg en Care XS hebben ons laten zien hoe complex het is om een proces te digitaliseren als partijen met verschillende belangen zijn aangesloten op dat ene proces. En dat geldt niet alleen voor de zorgsector, waarin zij werken.

 

De tweede presentatie ging vooral over de disruptieve kant van digitalisering. Met de komst van tablets en smartphones met steeds betere schermen wordt het steeds eenvoudiger om je documenten online te lezen. Wie print er nog in de toekomst? Een organisatie als Konica Minolta is al een tijdje bezig met deze vragen. En samen met (ICT) Managers van bedrijven als Air France KLM Martinair Cargo, Delta Lloyd, Allinq en Transavia hebben we met ze meegedacht over welke transitie de organisatie kan maken om over 5 jaar nog bestaansrecht te hebben. Het was weer een mooie editie, deze feedback zegt genoeg:

 

"Was leuk en leerzaam gisteren Karel! Thanks!"

"Hi Chantal, Was een gave sessie gisteren en weer veel

nieuwe/bestaande leuke mensen ontmoet"

"Zeer inspirerend!"

 

Het café is traditiegetrouw afgesloten met een pizza’s en een borrel. We kijken met plezier terug op dit EVG Café!