We zijn van start: de Digital Talent Academy #3 is begonnen!

Vorige week maandag is de derde editie van de Digital Talent Academy van EVG Start begonnen! Vier weken lang dompelen onze talenten zich onder in de wereld van Design Thinking, Agile en Scrum en werken ze aan uitdagende digitale challenges voor Heineken Netherlands Supply, Dokters van de Wereld, Feenstra en War Child. Op deze manier proberen de talenten een plek te bemachtigen in het traineeship Business & Digital Management van EVG Start.

Challenges

Heineken Netherlands Supply
Onze talenten helpen Heineken Netherlands Supply om de scans, die nodig zijn voor een groot cultuurveranderingsprogramma, gestructureerder en sneller uit te rollen en zichtbaar, meetbaar en vergelijkbaar te maken.

Dokters van de Wereld
Voor Dokters van de Wereld, Stichting Bootvluchteling en Laguna Collective gaan de talenten aan de slag met een vrijwilligers community om professionals optimaal te kunnen trainen en begeleiden in het bieden van psychosociale hulp aan asielzoekers, statushouders en ongedocumenteerde mensen in Nederland en Griekenland.

Feenstra
Voor Feenstra, afdeling Zonnepanelen, onderzoeken de talenten de mogelijkheden om de monteursplanning te optimaliseren, zodat de monteurs meer structuur hebben en hun tijd efficiënter in kunnen delen.

War Child
Voor War Child gaan de talenten aan de slag op het grensvlak van business, IT en wet- en regelgeving. De challenge moet een tastbaar resultaat opleveren, en vraagt om inzicht in organisatie, gedrag én om accuraat werken.

Livestream

Benieuwd wat onze DTA-talenten precies doen en leren? Kijk iedere vrijdag live mee met de presentaties die onze talenten aan hun opdrachtgevers geven over de voortgang, oplossingen en resultaten van hun challenges. Meekijken kan via digitaltalentacademy.nl.