Welkom!

Door de coronacrisis is de (digitale) innovatie van bedrijven in een stroomversnelling gekomen. Hoe pak je als bedrijf deze transitie aan? Welke tools heb je hiervoor nodig? We inspireren je in dit EVG Café met een praktijkcase over nieuwe manieren van digitaal ondernemen. De case wordt verzorgd door Valtech en Wavin en gaat in op een behoefte die is ontstaan door Covid-19. Bekijk hieronder een kleine introductie van Valtech.

 

Wat gaan we doen?

Het EVG Café is inspirerend, vernieuwend en leerzaam. We gaan met elkaar in gesprek en bediscussiëren met een uitdagende spreker een case. Natuurlijk allemaal digitaal. Met mensen uit verschillende organisaties wordt het een uitdagende middag waarbij alle ruimte is voor interactie. De dagverdeling staat hieronder aangegeven. Gedurende het EVG Café staan de trainees van EVG Start klaar om u te begeleiden. Zij zorgen ervoor dat het ook in deze digitale omgeving een interactieve dag zal worden.

 

Programma

15:30 - Opening & Uitleg van de case

De opening zal plaats vinden in Google Meet. De link is verstuurd naar uw mail. Heeft u de link niet ontvangen? Dan kunt u een bericht sturen naar +31611814104. Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk wordt toegevoegd! Om de opening soepel te laten verlopen vragen we u om uw microfoon gedempt te houden en webcam uit te zetten. Als u vragen wilt stellen, kunt u deze in de chatbalk rechts in uw scherm stellen. Dan zorgen wij dat u het woord krijgt.

15:50 - Breakout

Tijdens de Breakout zullen we in kleine groepjes uiteen gaan. Het doel van de Breakout is het bediscussiëren van de case. Vooraf is bepaald dat iedere groep een ander aspect van de case zal behandelen. Tijdens de Breakout zal een trainee van EVG Start de discussie begeleiden. Op deze manier bevorderen wij de interactie. De Breakout duurt 30 minuten en de trainee zal één dia produceren die tijdens de terugkoppeling zal worden gepresenteerd.

16:30 - Terugkoppeling

Tijdens de terugkoppeling heeft iedere groep 2 minuten om hun oplossing van de case te presenteren. Als alle groepen klaar zijn, zal Wavin de oplossing geven die zij hebben geïmplementeerd. Het wordt aangemoedigd om vragen te stellen! Stel deze in de chat. Op deze manier kunnen wij u een podium geven als er behoefte is naar meer interactie.

17:00 Proosten & Borrel

Na de terugkoppeling is het informatieve deel ten einde. Maar wij vinden het belangrijk om ook informeel contact te faciliteren. Daarom organiseren wij een speedborrel. Het principe is simpel. We gaan in groepjes uit elkaar en er zullen drie rondes plaatsvinden van 10 minuten per ronde. Wij zorgen dat u op tijd door wisselt. Tijdens deze gesprekken kunt u uw digitale kaartje (of LinkedIn profiel) delen in de chat. Zo kan u later nog contact opnemen mocht u daar behoefte aan hebben.

17:30 Sluiting

Wij hopen dat u een leerzame en leuke dag heeft gehad. Om 17:30 zullen we nog éénmaal een plenaire sessie ingaan waar de sluiting zal plaatsvinden. Wij danken u voor uw komst en hopen u de volgende keer opnieuw te zien!