Events

Events

We organiseren regelmatig events om kennis met elkaar te delen. Het EVG Café is dé ontmoetingsplek voor de ICT-managers van vandaag en morgen. En ben je een aankomend talent? Bezoek dan een keer een Start Café. Het is dé inhousedag voor jong ambitieus talent met gezond verstand.

Events voor Starters

Inhousedag 15 mei

Op woensdag 15 mei 2019 om 14:30.
Op 15 mei 2019 organiseren we een Inhousedag, ons Start café. Deze middag stap je in de schoenen van een Trainee. Je leert aan de hand van een businesscase waar onze Trainees zich mee bezig houden. Daarna is er een gezellige borrel waarbij je kunt napraten met onze Trainees. Kom jij ook?
Lees meer

Open borrel 21 juni

Op vrijdag 21 juni 2019 om 18:00.
Op 21 juni organiseren we een open borrel in Amsterdam bij Kriterion, Roetersstraat 170. Tijdens de borrel is er tijd om onder het genot van een hapje en een drankje te praten met onze Trainees. Dus mis het niet!
Lees meer

Inhousedagen

Inhousedagen zijn speciaal voor 3e jaars bachelors, master studenten en pas afgestudeerden. Wil je daar bij zijn, maar ben je dan net even te druk? Geef me dan een belletje of stuur een berichtje dan zal ik je alles over ons Traineeship vertellen.

Profielfoto contactpersoon

Events voor Bedrijven

  • Je bent nu hier:
  • Home
  • /
  • Events