Events

Events

We organiseren regelmatig events om kennis met elkaar te delen. Het EVG Café is dé ontmoetingsplek voor de ICT-managers van vandaag en morgen. En ben je een aankomend talent? Bezoek dan een keer een Start Café. Het is dé inhousedag voor jong ambitieus talent met gezond verstand.

Events voor Starters

Open borrel 15 maart

Op vrijdag 15 maart 2019 om 18:00.
Op 15 maart organiseren we een open borrel bij Kriterion, Roeterstraat 170 in Amsterdam. Tijdens de borrel is er tijd om onder het genot van een hapje en een drankje te praten met onze Trainees. Dus mis het niet!
Lees meer

Inhousedag 24 april

Op woensdag 24 april 2019 om 13:30.
Op 24 april 2019 organiseren we een Inhousedag, ons Start Café. Je bent welkom bij ons kantoor in Amsterdam op de Hogehilweg 19. Tijdens de borrel is er tijd om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten met onze Trainees. Dus mis het niet!
Lees meer

Inhousedagen

Inhousedagen zijn speciaal voor 3e jaars bachelors, master studenten en pas afgestudeerden. Wil je daar bij zijn, maar ben je dan net even te druk? Geef me dan een belletje of stuur een berichtje dan zal ik je alles over ons Traineeship vertellen.

Profielfoto contactpersoon

Events voor Bedrijven

EVG Café - Innovatie in de zorg

Op donderdag 28 maart 2019 om 15:00.
Werken in de zorg is, ondanks allerlei ICT oplossingen, eigenlijk alleen maar ingewikkelder geworden. En daarom willen we met jou op de bekende EVG Café manier gaan sparren over innovatie in de zorg.
Lees meer

EVG Cafés

Het EVG Café is dé ontmoetingsplek voor de ICT-managers van vandaag en morgen. Wil je daar een keer bij zijn, of wil je zelf een keer als spreker op een EVG Café staan? Neem dan contact met me op

Profielfoto contactpersoon
  • Je bent nu hier:
  • Home
  • /
  • Events