Events

Events

We organiseren regelmatig events om kennis met elkaar te delen. Het EVG Café is dé ontmoetingsplek voor de ICT-managers van vandaag en morgen. En ben je een aankomend talent? Bezoek dan een keer een Start Café. Het is dé inhousedag voor jong ambitieus talent met gezond verstand.

Events voor Starters

Inhousedag 6 februari

Op woensdag 6 februari 2019 om 14:30.
Op 6 februari 2019 organiseren we een sportieve Inhousedag, ons Start Café. Deze keer doen we dit weer op ons kantoor in Amsterdam op de Hogehilweg 19. Tijdens de borrel is er tijd om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten met een aantal van onze Trainees. Dus mis het niet!
Lees meer

Inhousedag 27 februari

Op woensdag 27 februari 2019 om 13:30.
Op 27 februari 2019 organiseren we een Inhousedag, ons Start Café. Je bent welkom bij ons kantoor in Amsterdam op de Hogehilweg 19. Tijdens de borrel is er tijd om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten met onze Trainees. Dus mis het niet!
Lees meer

Inhousedagen

Op 6 februari organiseren we weer een Inhousedag voor 3de jaars bachelors, master studenten en pas afgestudeerden. Wil je daar bij zijn, maar ben je dan net even te druk. Geef me dan een belletje. Dan zet ik je alvast op de lijst voor onze Inhousedag van 27 februari of 15 maart.

Profielfoto contactpersoon

Events voor Bedrijven

Uitnodiging EVG Café

Op donderdag 28 maart 2019 om 16:00.
Het komende EVG Café houden we op donderdag 28 maart. Het thema voor deze editie is 'ICT in de Zorg'. Schrijf je hier in en we houden je op de hoogte van het programma. Ben je nieuwsgierig naar de [...]
Lees meer

EVG Cafés

Het EVG Café is dé ontmoetingsplek voor de ICT-managers van vandaag en morgen. Wil je daar een keer bij zijn, of wil je zelf een keer als spreker op een EVG Café staan? Neem dan contact met me op

Profielfoto contactpersoon
  • Je bent nu hier:
  • Home
  • /
  • Events