EVG Café: Digitale Transformatie is Mensenwerk

We nodigen je van harte uit voor het laatste EVG Café van het jaar. ‘Last but not least’ organiseren we op 10 december samen met T-Systems een EVG Café over digitale transformatie en de rol van de mens daarin.

Welke effecten heeft digitalisering op ons personeelsbestand? Blijven onze banen bestaan? Is technologie ons de baas, of zijn wij mensen de baas over technologie? Over deze en andere vragen gaan we graag met jou in discussie. Dat doen we bij en met T-Systems in Utrecht.

Het EVG Café is inspirerend, vernieuwend en leerzaam. We gaan met elkaar in gesprek en bespreken samen met twee sprekers verschillende cases. Er komen bezoekers van veel verschillende organisaties, dus er zijn genoeg interessante mensen om mee te sparren en te borrelen. En natuurlijk zorgen wij voor een lekkere maaltijd. Deelname aan het EVG Café is gratis. Mis het niet! Meld je onderaan deze pagina aan. 

EVG Café: Digitale Transformatie is Mensenwerk

Dinsdag 10 december 2019
14.30 uur inloop
15.00 uur start EVG Café
18.00 uur hapje en drankje

T-Systems Nederland B.V.
Van Deventerlaan 31-51
Utrecht

Blok 10 december in je agenda en meld je aan onderaan deze pagina aan voor het EVG Café.

Rondleiding door het Innovation Experience Center

Er is voorafgaand aan het EVG Café een unieke gelegenheid om deel te nemen aan een rondleiding door het Innovation Experience Center. Wil je hier aan deelnemen? Zorg dan dat je om 13.30 uur aanwezig bent.

Praat mee

In aanloop naar het EVG Café delen we op onze sociale media alvast verschillende stellingen, artikelen en videos over digitale transformatie en de rol van de mens daarin. We willen je graag aanmoedigen om mee te praten en jouw mening te laten horen. Dat kan op Linkedin, Facebook en Instagram

Meld je hieronder aan voor het EVG Café. 

Schrijf je in voor het event!