EVG Café - Innovatie in de zorg

Op donderdag 28 maart 2019 van 15:00 tot 19:00.

 

Echte innovatie in de zorg

Donderdag 28 maart is het zover, dan organiseren we weer een EVG Café! De afgelopen maanden hebben onze Trainees een aantal opdrachten en/of Startprojecten in de zorg uitgevoerd, bij oa. Dokters van de Wereld, Stichting KIKA, Amstelring en Connected Health Solutions.

De zorg is en blijft mensenwerk. En deze organisaties weten maar al te goed dat innovatie niet ten koste moet gaan van de inzet van de zorgprofessional. Innovatie die leidt tot extra (administratieve) taken voor de professional is geen echte innovatie. Zo blijft er nog minder tijd over die met de patiënt of cliënt kunt doorbrengen. Daarom willen we met jou op de bekende EVG Café manier gaan sparren over...

Hoe innoveer je nou écht in de zorg?!

We zijn heel trots dat we de twee sprekers voor het EVG Café hebben gevonden. Zij willen graag hun ervaringen, verhalen en vragen over dit onderwerp met zoveel mogelijk café bezoekers delen. 

De locatie is het Amsterdam Health & Technology Center (toren D, 4e verdieping), Paasheuvelweg 25 in Amsterdam. Het begint om 15.00 uur en vanaf 18.00 uur verzorgen we een hapje en een drankje. 

Ken je binnen jouw netwerk mensen die dit event absoluut niet mogen missen? Meld ze dan gerust aan. EVG Cafés lopen snel vol, dus mis het niet en meld je snel aan!

De sprekers

We zijn heel trots dat we de twee sprekers hebben gevonden die hun vragen en verhalen over dit onderwerp met zoveel mogelijk café bezoekers willen delen. Op basis van de gesprekken die we met ze gevoerd hebben kunnen we nu al zeggen dat het een heel interessant EVG Café belooft te worden!

  

 

Namens Dokters van de Wereld komt Programmamanager Annette Hoogerbrugge ons vragen om mee te denken over een van haar vraagstukken: Hoe kan innovatie er voor zorgen dat  onze vrijwilligers (vooral artsen) geïnformeerd worden en betrokken blijven? En hoe zorgen we voor een uniforme uitstraling en een eenduidige manier van werken.  

Matthias van Alphen van het bedrijf Adapta gaat met ons sparren over wat innovatie in de zorg is en hoe het zou moeten zijn. Adapta is een jong, creatief bedrijf voor transformaties in de zorg. Hoe zorgen we ervoor dat innovatie doet wat het moet doen, namelijk de zorgprofessional ondersteunen om zijn of haar werk te doen. Uiteraard zonder dat dit leidt tot nog meer (administratieve) handelingen. 

Het wordt weer een interactief Café, waar ruimte is voor inspiratie, het delen van kennis en het bespreken van verschillende cases.

Er komen bezoekers van veel verschillende organisaties, dus genoeg interessante mensen om mee te sparren en te borrelen. Deelname aan het EVG Café is gratis. Mis het niet! Schrijf je in via het formulier hiernaast.

Kom naar dit event!

  • Je bent nu hier:
  • Home
  • /
  • Events
  • /
  • EVG Café 28 maart