EVG Café Digitaal transformeren. Juist nu!

EVG Start en Valtech nodigen je van harte uit voor het eerste online EVG Café met als thema: Digitaal transformeren. Juist nu!

Door de coronacrisis is de (digitale) innovatie van bedrijven in een stroomversnelling gekomen. Hoe pak je als bedrijf deze transitie aan? Welke tools heb je hiervoor nodig? We inspireren je in dit EVG Café met een actuele en relevante case over hoe je digitaal transformeren moet aanpakken. De trainees van EVG Start zorgen ervoor dat dit de meest interactieve digitale sessie is die je de afgelopen maanden hebt meegemaakt. Afsluitend is er een digitale borrel mét borrelpakket. Bij het aanmeldformulier kan je je adres invoeren, als je er ook een wil ontvangen. 

De case: Wavin x Valtech
De case die we gaan bespreken is van Wavin, die momenteel gezichtsbeschermers maakt om mensen met een contactberoep te beschermen tegen het coronavirus. Aan Valtech de vraag hoe deze gezichtsbeschermers op de juiste plek terecht kunnen komen. Daar willen ze graag met jou over sparren. Aan het einde van het EVG Café vertelt Valtech hoe ze dit aan hebben gepakt.

Programma EVG Café 26 mei
Inloop vanaf: 15:15 uur
Introductie en aanvang case: 15:30 uur
Borrel: vanaf 17:00 uur

Het EVG Café is inspirerend, vernieuwend en leerzaam. We gaan met elkaar in gesprek en bediscussiëren met een uitdagende spreker een case. Natuurlijk allemaal digitaal. Met mensen uit verschillende organisaties wordt het een uitdagende middag waarbij alle ruimte in voor interactie. Mis dit online EVG Café dus niet en meld je onderaan deze pagina aan.

Praat mee

In aanloop naar het EVG Café delen we op onze sociale media alvast verschillende stellingen, artikelen en video’s over digitaal ondernemen na Corona. We willen je graag aanmoedigen om mee te praten en jouw mening te laten horen. Dat kan op Linkedin, Facebook en Instagram.

Schrijf je in voor het event!