Finaledag Digital Talent Academy

We nodigen je uit voor de finale van de Digital Talent Academy. Op vrijdag 18 september presenteren 36 toptalenten hun resultaten en oplossingen voor zes échte digital challenges. Drie weken lang hebben de toptalenten gewerkt aan de challenges van verschillende bedrijven, waaronder Sportmonks, Atabix en Avans Hogescholen. Ze zijn hierbij gecoacht door onze mentoren en alumni.

Je kunt de finale van de Digital Talent Academy geheel volgens de RIVM-richtlijnen bijwonen óf meekijken via een livestream. Schrijf je onderaan deze pagina in.

Jij kunt erbij zijn als de toptalenten in de grote finale hun resultaten presenteren. Zo leer je onze talenten kennen en kun je inspiratie opdoen voor de digitale uitdagingen van jouw organisatie. 

We reserveren graag een plekje voor je. Reserveren kan via het invulformulier onderaan deze pagina. Kun je er niet bij zijn, schrijf je dan in voor een livestream. Bij voldoende animo zullen wij het event ook livestreamen.

Programma DTA Finale - vrijdag 18 september
Presentatie challenges: 15:00-17:00 uur
Diploma uitreiking: 17:00-18:00 uur
Feestelijke en corona-proof borrel: 18.00 uur

Locatie
Park Plaza Amsterdam Airport Hotel
Melbournestraat 1, 1175 RM Lijnden

Coronaproof
De DTA is geheel verzorgd volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook de finaledag zal georganiseerd worden volgens de coronaregels. Je kan dus met een gerust hart langskomen.

Reserveer hieronder een plekje in de zaal of schrijf je in voor de livestream. 

Schrijf je in voor het event!

Kun je er niet bij zijn, schrijf je dan in voor de livestream. Bij voldoende animo zullen wij het event ook livestreamen.