Open borrel 15 maart

Op vrijdag 15 maart 2019 van 18:00 tot 20:00.

Ben je klaar met tentamens of je scriptie? 

... en ben je 3de jaars Bachelor, Masterstudent of net klaar met je studie? Kom dan langs bij onze open borrel. Dit is een makkelijke en laagdrempelige manier om ons te leren kennen. Tijdens de borrel kan je onze Trainees de hemd van het lijf vragen. Wil je liever aan de hand van een wat groter evenement te weten komen wie wij zijn en wat wij doen? Dat kan ook! Meld je dan aan voor een van onze Inhousedagen.

Wat wil je later worden?

Sommige mensen weten al van jongs af aan wat ze later willen worden. Astronaut, chirurg, juf op school. Maar met sommige beroepen is het moeilijk je voor te stellen wat zo iemand doet. ICT manager is zo’n beroep. En dat terwijl het een van de meest geweldige beroepen ter wereld is. Vinden wij.

Om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met dit geweldige vak organiseren wij enkele keren per jaar een Start Café, onze Inhousedag. Daarnaast ben je welkom bij onze open borrels. Je ervaart op deze evenementen het EVG-gevoel en komt er achter wat de ICT Manager van morgen doet.

Op vrijdag 15 maart 2019 organiseren wij de open borrel. Heb je er al zin in?  Vanaf 18 uur ben je van harte welkom en wordt je ontvangen door onze Trainees. De exacte locatie volgt nog, deze is sowieso in het centrum van Amsterdam.

Mocht je op dit tijdstip écht niet kunnen, maar wil je er super graag een keer bij zijn. Geef me dan een belletje. Dan zet ik je alvast op de lijst voor onze Inhousedag van 24 april 2019 of 15 mei 2019.

Tot ziens!

 

Marloes van der Weide

06 45164982

Talentscout bij EVG Start

Kom naar dit event!

  • Je bent nu hier:
  • Home
  • /
  • Events
  • /
  • Open borrel - Inhousedag 15 maart