Inhousedag 24 april

Op woensdag 24 april 2019 van 13:30 tot 19:00.

Ben je (bijna) klaar met tentamens of je scriptie?

... en ben je 3de jaars Bachelor of Masterstudent? Dan is dit het evenement voor jou! Op onze Inhousedag leer je EVG Start kennen. Wie we zijn, wat we doen en vooral waarom we het meest persoonlijke Traineeship van Nederland zijn. Je leert alles over samenwerken, krijgt uitleg over ons Traineeship en je eindigt met een borrel waar je onze Trainees het hemd van het lijf mag vragen.

Wat wil je later worden?

Sommige mensen weten al van jongs af aan wat ze later willen worden. Astronaut, chirurg, juf op school. Maar met sommige beroepen is het moeilijk je voor te stellen wat zo iemand doet. ICT manager is zo’n beroep. En dat terwijl het een van de meest geweldige beroepen ter wereld is. Vinden wij.

Om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met dit geweldige vak organiseren wij een paar keer per jaar een Start Café, onze Inhousedag. Je ervaart op deze Inhousedag het EVG-gevoel en komt er achter wat de ICT Manager van morgen doet.

Wat ga je doen op de Inhousedag?

Grab@Pizza is een succesvol bedrijf dat jaarlijks miljoenen pizza’s verkoopt. Halverwege het lopende jaar zijn de verkoopcijfers ver beneden verwachting. De CEO heeft de Business Manager aangespoord om een ambitieus herstelplan op te stellen.

Je speelt drie spelrondes waarin de relatie tussen business en IT onder spanning komt te staan. Lukt het jullie om de IT strategie, IT dienstverlening, IT operations en IT change Management zo te organiseren dat de business weer succesvol is?

Heb je er al zin in? Op woensdag 24 april 2019 organiseren wij deze Inhousedag. Het begint op ons kantoor in Amsterdam op de Hogehilweg 19. Tijdens de borrel is er alle tijd om onder het genot van een drankje na te praten met een aantal van onze Trainees.

Het programma

13.30 - 14.00 uur Ontvangst / Binnenkomst

14.00 - 14.30 uur Welkomstpraatje, wat doet EVG Start en wie ben jij?

14.30 - 17.30 uur Grabb@Pizza Game

17.30 - 17.45 uur Wat heb je geleerd?

17.45 - 18.00 uur Verhaal van een Alumnus / Trainee van EVG Start

18.00 - 19.00 uur Pizza en Borrelen!

Er is een maximaal aantal deelnemers, dus schrijf je hier snel in. En mocht je die dag echt niet kunnen, maar wil je er super graag een keer bij zijn. Geef me dan een belletje. Dan zet ik je alvast op de lijst voor onze Inhousedag van 15 mei 2019.

Tot ziens!

 

Marloes van der Weide

06 45164982

Talentscout bij EVG Start

Kom naar dit event!

  • Je bent nu hier:
  • Home
  • /
  • Events
  • /
  • Start Cafe - Inhousedag 24 april