Dit willen trainees in 2020 - Nationale Trainee Monitor

EVG Start Webinar - 20 augustus 10.00 tot 11.00 uur: Wat willen trainees in 2020

Anno 2020 hebben trainees behoefte aan meer begeleiding, minder roulatie en meer feedback. Dat blijkt uit de Nationale Trainee Monitor, een onderzoek uitgevoerd door EVG Start. Op donderdag 20 augustus praten we je in een kort en bondig webinar bij over de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek. Het webinar is interessant voor managers en recruiters die trainees begeleiden of overwegen dit te doen. 

Aan bod komt o.a:
- Waarom blijven trainees wel of niet bij hun opdrachtgever?
- Willen trainees wel of niet rouleren tussen verschillende afdelingen?
- Welke en hoeveel begeleiding hebben trainees nodig?
- Wat is voor trainees de juiste balans tussen vrijheid en kaders?
- Hoe houd je trainees geboeid, betrokken en gefocust?

Bovendien deelt Karel van Gool, founder van EVG Start, zijn plan van aanpak om direct met deze resultaten aan de slag te gaan. Aan het einde van het webinar is er voldoende ruimte om je vragen te stellen tijdens de Q&A sessie.

We nodigen je uit om gratis deel te nemen aan het webinar op donderdag 20 augustus van 10.00 tot 11.00 uur. Na afloop ontvang je een samenvatting van het onderzoek in een overzichtelijke handout. Schrijf je onderaan deze pagina in voor het webinar. Kun je donderdag 20 augustus niet deelnemen, maar wil je het webinar na afloop wel terugkijken? Schrijf je dan ook in om nadien de link te ontvangen. 

Schrijf je in voor het event!