Het Traineeship

Het Traineeship

HET MEEST PERSOONLIJKE TRAINEESHIP VAN NEDERLAND

Ons Traineeship zit boordevol uitdaging. Samen met onze klanten en Trainees gaan we op zoek naar de steilst mogelijke leercurve.

Talent inspireert

Talent inspireert, verfrist en maakt het verschil. Onze Trainees zijn enthousiaste starters. Energiek en gedreven. Jonge talentvolle mensen die aan het begin van hun loopbaan staan. Wij selecteren op competenties als ambitie, gezond verstand en of iemand een tikkeltje eigenwijs is. En niet op theoretische kennis of een ICT vooropleiding.

In twee maanden worden de Trainees klaargestoomd voor een interessante en uitdagende opdracht. Dit doen we door ze vanaf het begin persoonlijk te coachen, ze in de eerste maand de basis te leren van het ICT vak (o.a. ITIL4, Lean IT, Agile/Scrum) en door ze in de tweede maand de opgedane kennis direct in te laten zetten tijdens een Startproject. Een Startproject is een project dat ze uitvoeren bij een stichting, een goed doel of gewoon bij een van onze opdrachtgevers.

Na deze twee intensieve maanden zijn onze Trainees klaar om zelfverzekerd aan de slag te gaan binnen een passende opdracht. Ze werken tijdens het hele Traineeship voor één opdrachtgever, met als doel na anderhalf jaar uit te stromen in een uitdagende baan bij die opdrachtgever om daarna door te groeien in de organisatie.

 

Kennis delen? Kijk maar naar het filmpje. Zo doen we dat

 

Ben je een talent?

Ben je een starter en wil je op zoek naar je steilst mogelijke leercurve? Uniek is dat je bij ons geen ICT vooropleiding nodig hebt, je direct een persoonlijke coach krijgt en je het hele Traineeship bij één opdrachtgever werkt. Het Traineeship duurt 2 jaar en zit vol met de kennis en ervaring van onze experts, onze alumni en onze klanten.

Naast de vakinhoudelijk training en opleiding geloven we vooral in je persoonlijke ontwikkeling. En jezelf ontwikkelen doe je vooral in de workshops, door maandelijks te sparren met je mede Trainees, je wekelijkse coaching en natuurlijk ook tijdens onze festivalbezoeken en weekendjes weg. Op zoek naar jouw steilst mogelijke leercurve. Durf je het aan?

 

 

 

 

 

Word Trainee bij EVG Start!

Heb je een hbo of wo diploma, ben je pas afgestudeerd en wil je aan de slag als ICT Management Trainee? Klik dan snel op de button. Binnen twee weken heb je een baan als je niet uitkijkt!

Solliciteer hier!

 

 

Op zoek naar talent?

Voordat onze Trainees bij een organisatie aan de slag gaan, hebben wij de Trainees al twee maanden goed leren kennen. Bovendien hebben ze in deze periode de juiste opleidingen en training gehad om goed voorbereid bij je aan de slag te kunnen. En tijdens de periode dat zij hard aan het werk zijn binnen jouw organisatie, blijven wij verantwoordelijk voor hun verdere training, opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Die investering is voor onze rekening. We sturen niet alleen op inhoud en vakinhoudelijke ontwikkeling, maar coachen op gedrag en persoonlijke ontwikkeling om de optimale leercurve te garanderen.

En jij als opdrachtgever hebt ook inspraak in het ontwikkeltraject. Zo zorgen we er samen voor dat de Trainee de juiste kennis en ervaring opbouwt. Kennis en ervaring waar je organisatie écht wat aan heeft. Het leuke hiervan is dat je daarmee een bijdrage levert aan de ontwikkeling van deze Trainees tot de ICT managers van morgen. En als ze een tijdje bij jou hebben gewerkt, en je ze goed hebt leren kennen, kunnen deze toptalenten kosteloos overstappen.

 

Enthousiast geworden? Wil je de ICT manager van morgen nu al in huis? Maak dan kennis met een van onze Trainees via een Startproject. Onze Startprojecten zijn de manier om aan organisaties te laten zien waar onze Management Trainees toe in staat zijn. Klik op de button voor meer informatie

Meer weten over ons curriculum?

Ons curriculum zit boordevol uitdaging en persoonlijke ontwikkeling. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met me op. Ik kan je er alles over vertellen!

Profielfoto contactpersoon
  • Je bent nu hier:
  • Home
  • /
  • Het Traineeship