Vacature: neem de touwtjes in handen bij EVG Start

5 mei 2023

EVG Start groeit hard. Daarom zoeken wij een nieuwe EVG’er die de touwtjes strak in handen neemt. Een manager bedrijfsvoering om precies te zijn.

Bij EVG Start is het onze missie om het meest persoonlijke traineeship van Nederland te zijn. En dat lukt ons ook. We helpen net afgestudeerden aan een mooie startersfunctie bij een van onze opdrachtgevers en leiden ze op. Wij vinden dat studieachtergrond niet uitmaakt en je alles kan leren, maar alleen als de bedrijfscultuur perfect past bij jou als persoon. En zo hebben wij de afgelopen 15 jaar meer dan 200 trainees succesvol opgeleid en aan een vliegende start van hun carrière geholpen.

Dat gaat zo goed dat wij inmiddels hard groeien en op zoek zijn naar een nieuwe EVG’er: een manager bedrijfsvoering.

We zoeken iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en veel ballen hoog kan houden, gestructureerd is en het overzicht bewaart.

Pas jij misschien bij ons, bekijk dan zeker de vacature. Wij gaan graag met je in gesprek.

 

Nog meer goed nieuws

5 mei 2023

Vacature: neem de touwtjes in handen bij EVG Start

EVG Start groeit hard. Daarom zoeken wij een nieuwe EVG’er die de touwtjes strak in handen neemt. Een manager bedrijfsvoering om precies te zijn.
3 mei 2023

Deelnemers EVG Academy #12 aan de slag voor Vattenfall, Wigo4it en een Nederlandse bierbrouwer

De line-up voor EVG Academy #12 is bekend. Maar liefst dertien net afgestudeerde talenten gaan aan de slag voor Vattenfall, Wigo4it en een grote Nederlandse bierbrouwerij. De Academy start op 8 mei en wordt 31 mei feestelijk afgesloten in het EVG Café. 
23 maart 2023

Mentor Hans wil trainees helpen een goed beeld te vormen van wie ze zijn en wat ze willen

Hans Hubers heeft een carrière van ruim 40 jaar achter de rug. Sinds kort is hij mentor bij EVG Start en deelt hij zijn kennis en ervaringen met onze trainees.
21 februari 2023

EVG Start officieel SNA gecertificeerd

EVG Start is sinds kort officieel SNA gecertificeerd! Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk. Met dit keurmerk tonen wij aan een betrouwbare partner te zijn voor opdrachtgevers en laten we zien dat we onze personeelsadministratie goed op orde hebben.
20 februari 2023

Mentor Mario vindt het belangrijk om jonge talenten te ontwikkelen

Mario der Weduwen heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Nu kiest hij ervoor jonge talenten te ontwikkelen. Waarom hij dit zo gedreven doet, legt hij uit in dit interview.
12 februari 2023

Julia Alberga leert onze talenten te denken als een ontwerper

Julia Alberga is trainer in de EVG Academy. Ze leert de talenten te denken als een ontwerper in de workshop Design Thinking. Het is een van de best beoordeelde workshops van de Academy.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Bel, mail, app of kom langs

085 4868320
office@evgstart.nl
Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam