Anouk Sijlmans

Anouk_crop.jpg

Anouk
Sijlmans

Leergierige Optimist
Business Analist
KLM

Creatieve probleemoplosser

Anouk is een nieuwsgierige, besluitvaardige onderzoekster. Tijdens haar Bachelor studie Gezondheidswetenschappen en Masterstudie Management, Policy-analysis and Entrepreneurship in Health and Life Sciences heeft zij geleerd om objectief naar een probleem te kijken en deze op te lossen via een creatieve en pragmatische aanpak. Anouk is altijd op zoek naar groei, (zelf)ontwikkeling en nieuwe uitdagingen. Zo heeft zij naast haar studie als werkstudent bij de Koninklijke Marechaussee onderzoek gedaan naar cybercrime en digitaal rechercheren rondom luchthavens. Door haar open houding, oprechte interesse en enthousiasme werkt Anouk gemakkelijk in teamverband. In haar vrije tijd luistert ze graag naar muziek of speelt ze een potje voetbal.

Vooropleiding: Management Policy-Analysis & Entrepreneurship in Health and Life Sciences

Anouk heeft Gezondheidswetenschappen gestudeerd en daarna een master Management Policy-Analysis and Entrepreneurship in Health and Life Sciences. Naast haar studie was zij werkzaam bij de recherche van de Koninklijke Marechaussee.

Project tijdens startperiode: EVG Start

Tijdens haar startproject heeft zij een externe marketing analyse uitgevoerd bij EVG Start. Hier identificeerden zij de verschillende stakeholders en de wensen van toekomstige trainees. 

Functie: Business Analist bij KLM

In haar huidige rol als Business Analist bij KLM Cargo is Anouk werkzaam in het team Rostering & Planning. In dit team werkt Anouk aan het verbeteren van het proces rondom indeling en heeft daarvoor veel contact met diverse stakeholders, schrijft zij userstories om de toekomstige wensen van de business te beschrijven en mag zij naar eigen invulling digitale vernieuwingen bedenken en implementeren.

Business Analist klinkt best ingewikkeld. Wil je weten wat er in deze functie allemaal van je wordt verwacht? Stuur Anouk dan maar een mailtje. Zij kan je er alles over vertellen!