Chantal van Lang

Chantal-vrknt.jpg

Chantal
van Lang

Motiverende Mentor
Mentor
EVG Start

Motiverende Mentor

Omdat Chantal nog niet eens zo lang geleden zelf een traineeship heeft doorlopen, weet ze precies wat er allemaal op onze Trainees afkomt. En die ervaring neemt Chantal mee in haar coaching. Maar dat is niet de enige reden waarom wij fan zijn van Chantal. Door haar enthousiasme en vrolijkheid is het namelijk superleuk om met haar samen te werken.

Vooropleiding: Arbeid- en organisatiepsychologie

Net als bij onze Trainees vinden wij de vooropleiding niet zo belangrijk. Belangrijk is wie je bent en wat je kunt. Chantal’s studie Arbeid- en Organisatiepsychologie is wel heel handig als je wekelijks Trainees begeleid en coacht.

Coachingsopleiding

Chantal is een natural born coach. Toch wilde ze heel graag nog een coachingsopleiding doen. Die heeft ze, uiteraard, succesvol afgerond. Hierdoor is haar coach-gereedschapskist extra gevuld. Deze kennis draagt ze niet alleen over aan haar eigen Trainees maar ook aan haar collega mentoren.

Functie: Mentor bij EVG Start

Als mentor is Chantal verantwoordelijk voor de coaching en ontwikkeling van haar groep Trainees. Door middel van wekelijkse coachingsgesprekken en maandelijkse terugkomdagen zorgt ze ervoor dat de leercurve van haar trainees zo steil mogelijk is. Ook zorgt zij voor mooie en uitdagende opdrachten bij nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Want bij onze opdrachtgevers groeien onze Trainees pas echt uit tot de ICT Manager van morgen!

Wil je meer weten? Stuur Chantal dan een mail. Ze vertelt je er graag meer over!