Terug naar Onze mensen

Claudia Belderbos

Bedreven Inspirator

“Ik ga elke haal alles geven. Als we een optimale race kunnen varen ben ik heel trots”. Dat waren de woorden van Claudia voor haar vertrek naar Rio met de vrouwen acht op jacht naar een olympische roeimedaille. En met precies dezelfde energie en passie is Claudia nu voor EVG Start aan de slag. Ze is hiermee een grote bron van inspiratie voor ons en onze Management Trainees. Het mooie van Claudia is dat ze haar passie en energie niet alleen weet om te zetten in sportprestaties op het allerhoogste niveau, maar er nog liever anderen mee helpt.

 

Vooropleiding: Psychologie en 10 jaar topsport

De ervaring van 10 jaar topsport en een vooropleiding psychologie is de perfecte combinatie om van ons curriculum het allerbeste ICT Management Traineeship curriculum van Nederland te maken.

 

Project tijdens startperiode: Olympische spelen in Londen en Rio

Tijdens het traineeship ontwikkel je steeds meer kennis en zelfvertrouwen en komen je talenten steeds beter tot hun recht. En is het vertrouwen even weg? Geen probleem, dat hoort erbij. Daar leer je van. Als olympisch sporter met een bronzen medaille weet Claudia daar alles van.

 

Functie: Curriculum Manager bij EVG Start

Claudia is dus de baas over ons curriculum. En natuurlijk beschikt ons curriculum over heel wat vakinhoudelijke kennis, maar daarnaast leren we onze Trainees vooral om zichzelf goed te leren kennen. En hoe Claudia je helpt om van jou de manager van morgen te maken, dat moet je zelf maar ervaren.

 

Wil je meer weten? Stuur Claudia dan een mail door op het envelopje te klikken.

In het kort

Profielfoto Claudia Belderbos
  • Type: EVG start
  • Profiel: Bedreven Inspirator
  • Vooropleiding: Psychologie en 10 jaar topsport
  • Startproject: Olympische Spelen in Londen en Rio
  • Functie: Curriculum Manager bij EVG Start