Dwayne van Agt

Dwayne-vrknt.jpg

Dwayne
van Agt

Empathische Teamplayer
Projectmanager
Knab

Empathische Teamplayer

Met zijn positieve instelling is Dwayne iemand die energie toevoegt aan een afdeling of team. Hij heeft een brede interesse in zowel menselijke interactie als zakelijke ontwikkeling; eigenschappen die hij tijdens zijn minor in Porto en zijn stages als Online Marketeer in Hong Kong en Recruitment Consultant in Brussel verder heeft kunnen ontwikkelen.

Vooropleiding: International Business and Management

Met zijn internationale oriëntatie en ondernemende drive is het helemaal niet gek dat Dwayne voor de studie International Business and Management heeft gekozen. Tel daar zijn sociale vaardigheden bij op en kan niet anders dat Dwayne als manager van morgen het verschil gaat maken.

Project tijdens startperiode: SmartInstall / Koen Software

Als Business (Process) Analyst was Dwayne verantwoordelijk voor het in kaart brengen en uitwerken van logistieke- en klantprocessen volgens de BPMN 2.0 notatie. Tevens coördineerde Dwayne het voortgangsoverleg en organiseerde hij workshops voor de GAP- en requirementsanalyse.

Functie: Projectmanager bij Knab

Bij Knab is Dwayne verantwoordelijk voor het bijwerken en testen van de procedure voor het depositogarantiestelsel (DGS). Aan de hand van zijn bevindingen wordt de DGS procedure steeds verder verbeterd. Zijn werkzaamheden voor dit project bestaan onder andere uit het opereren als Proces Coördinator tijdens de jaarlijkse DGS test en het uitschrijven van technische instructies voor het draaiboek.

Omdat Dwayne klaar is met zijn Traineeship kun je hem niet meer via de site mailen. Klik hier om contact op te nemen via zijn LinkedInprofiel.