Elice Groeneveld

Elice-vrknt-(1).jpg

Elice
Groeneveld

Spontane Verbinder
Implementatiecoördinator
CareXS

Spontane Verbinder

Elice is een spontane en eerlijke verbinder. Ze is oprecht geïnteresseerd, analytisch en sociaal. Eigenschappen die haar ertoe hebben gedreven haar Master in Business Administration Strategy af te ronden met een scriptie over de effecten van beloning van duurzaam gedrag binnen organisaties. Elice neemt graag initiatief, is een echte doorzetter en weet projecten af te ronden. Door haar sociale karakter is Elice een makkelijke prater, toegankelijk en betrokken, waardoor zij snel de verbinding met mensen weet te maken. Verbinding maken en kunnen maken is voor Elice van belang om bij te dragen aan een team, een individueel project en ook een organisatie. Elice houdt erg van reizen en gaat in haar vrije tijd graag uit met vrienden.

Vooropleiding: Communicatiewetenschap en Master Business Administration

Na de middelbare school kon Elice niet wachten om de wijde wereld in te trekken en vertrok naar de hoofdstad. Aan de UvA heeft zij een bachelor communicatiewetenschap inclusief honoursprogramma afgerond. Tijdens deze bachelor koos zij een minor in business studies, welke haar direct tot de master Business Administration toeliet. Hierin koos zij de track Strategy omdat dit nog vrij onbekend terrein was en zij zichzelf graag verder wilde uitdagen.

Project tijdens startperiode: KPN en Amstelring Wijkzorg

Elice heeft haar startopdracht bij KPN gedaan, waar ze onderzoek deed naar de mogelijkheden voor samenvoeging van twee afdelingen die uitfaserende diensten betreffen. Kennisbehoud bij medewerkers speelde hierin een belangrijke rol. In haar opdracht heeft zij kwalitatief onderzoek gecombineerd met kwantitatief onderzoek. Zo heeft zij veel interviews afgenomen, data gevisualiseerd tot grafieken en zelf een infographic gemaakt. Haar resultaten mocht ze uiteindelijk presenteren aan het MT. Daarnaast heeft Elice nog een tussenproject gedaan bij Amstelring Wijkzorg. Tijdens dit tussenproject heeft zij een 'onboarding' platform gemaakt voor nieuwe medewerkers van de organisatie. Door middel van interviews en meelopen in de wijkteams, heeft Elice de behoeften tijdens het inwerktraject achterhaald en vervolgens zowel conceptueel als inhoudelijk doorvertaald naar content op een website.

Functie: Implementatieco├Ârdinator bij Connected Health Solutions

Als implementatie co├Ârdinator/product owner houdt zij zich bij Connected Health Solutions bezig met de implementatie van innovatieve diensten rondom medicatiezorg. CHS heeft een elektronisch toedien- en registratiesysteem ontwikkeld voor het aftekenen van medicatie. De focus ligt nu op de ontwikkeling van de slimme medicijndispenser en de integratie met het CareXS platform.

Omdat Elice klaar is met haar Traineeship kun je haar niet meer via de site mailen. Wil je weten wat ze nu doet? Check dan haar LinkedIn!