Fleur Offenberg

Fleur.jpg

Fleur
Offenberg

Positieve Motivator
Mentor
EVG Start

Positieve Motivator

Een aantal jaren geleden stond Fleur zelf nog aan het begin van een Traineeship, waardoor ze de gemoedstoestanden van Trainees haarfijn aanvoelt: spanning, opluchting, blijdschap, angst, adrenaline rushes, ze kent het allemaal. Na een aantal jaren inhoudelijke (strategische) rollen te hebben vervuld, volgt Fleur nu haar hart. Haar passie en talenten komen samen in de rol van Mentor, dat is zeker!

Vooropleiding: Arbeid- en Organisatiepsychologie

Fleur heeft Communicatiewetenschappen en Arbeid- en Organisatiepsychologie gestudeerd en dat maakt het dat ze al bekend is met theorie over gedrag en het motiveren ontwikkelen van mensen. Dat komt goed van pas! Ook haalt ze binnenkort haar officiële certificering tot coach, waarmee ze haar toolbox compleet maakt!

Functie: Mentor bij EVG Start

Als Mentor richt Fleur zich op zowel de professionele als persoonlijke ontwikkeling van haar groep Trainees. Dit doet ze door het geven van (veel) persoonlijke aandacht, spiegels voor te houden en uit te dagen. Ook is ze verantwoordelijk voor het matchen van Trainees met bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

Wil je meer weten? Stuur Fleur dan een mail. Ze vertelt je er graag meer over!