Florence Gerono

florence-vrknt.jpg

Florence
Gerono

Ambitieuze Planner
Service Level Manager
ABN AMRO

Ambitieuze Planner

Florence is gedreven, resultaatgericht en steekt mensen aan met haar enthousiasme. Ze doorziet snel processen en structuren en door haar sociale vaardigheden weet ze mensen te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Door haar opleiding People and Business Management en de master Organisation Studies is ze in staat om de balans te vinden tussen de business en de mensen.

Vooropleiding: People & Business Management en Organizational Studies

Het bestuderen van organisaties lijkt een logische stap na het behalen van je Bachelor in People & Business Management. Florence combineerde haar Master in Organizational Studies moeiteloos met het curriculum van EVG Start.

Projecten tijdens Startperiode: Van Lanschot & T-Mobile

Nadat ze bij Van Lanschot had gezien hoe belangrijk ICT voor een bank is, mocht ze in haar Startproject bij T-Mobile gaan onderzoeken hoe belangrijk mensen zijn in ICT. Ze zocht uit hoe de overdracht van projecten naar de beheerorganisatie kan worden verbeterd.

Functie tijdens traineeship: Service Level Manager bij ABN AMRO

Bij ABN AMRO waren ze bezig met het opzetten van een hele nieuwe afdeling Service Level Management. Dus deed Florence haar eerste werkervaring op tijdens een reorganisatie. Dat zorgt soms best voor onduidelijkheden, maar je kan het maar beter zo vroeg mogelijk in je carrière mee in aanraking komen. Want reorganisaties zullen er altijd wel zijn.

Omdat Florence klaar is met haar Traineeship kun je haar niet meer via de site mailen. Wil je weten wat Florence vroeger wilde worden? Lees dan deze blog. En hoe Florence haar start als Trainee heeft ervaren kun je hier lezen.

En wil je weten wat ze nu doet? Kijk dan op haar LinkedInprofiel.