Jeroen Altelaar

Jeroen-web

Jeroen
Altelaar

Resultaatgerichte Ondernemer
Projectmanager
KLM

Resultaatgerichte Ondernemer

Jeroen is een enthousiaste, resultaatgerichte doorzetter. Met zijn gestructureerde manier van werken zorgt hij ervoor dat zaken efficiƫnt worden opgepakt. Hij voelt zich thuis in een dynamische werkomgeving en houdt zich graag bezig met het optimaliseren van organisatieprocessen. Hij haalt voldoening uit zijn werk door met een team een gezamenlijk doel na te streven met een zo optimaal mogelijk resultaat. Het ondernemende karakter van Jeroen komt tot uiting in het bedrijf dat hij heeft opgezet om tentamentrainingen te bieden aan studenten. Jeroen is energiek, gedisciplineerd en bijt zich graag vast in een uitdaging; eigenschappen die hem goed van pas komen bij zijn grote passie voor de triatlonsport.

Vooropleiding: Psychologie, Politicologie en een Master Klinische Neuropsychologie

Naast het Bachelorprogramma van Psychologie en Politicologie heeft Jeroen zijn Master Klinische Neuropsychologie behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn afstudeeronderzoek, over vroege diagnostiek bij frontotemporale dementie (FTD), heeft hij afgerond in het Erasmus Medisch Centrum.

Project tijdens startperiode: Stichting KiKa

Tijdens zijn startproject mocht Jeroen zich inzetten voor een prachtige organisatie die ongelofelijk belangrijk werk verricht. Tijdens dit project hield hij zich bezig met de implementatie van digitale telefonie, almede het opzetten van een efficiƫnte klantenservice op organisatieniveau.

Functie: Projectmanager bij KLM Cargo

Momenteel is Jeroen werkzaam als projectmanager binnen het handling invoice control team van KLM Cargo. Dit team houdt zich bezig de ontwikkeling van een nieuwe applicatie die facturen van handling activiteiten automatisch moet gaan controleren en goedkeuren. Hierdoor kan er per vrachtverzending bekeken worden of een juiste prijs en hoeveelheid gefactureerd is. Als projectleider houdt Jeroen de high-level voortgang van het project in de gaten, houdt hij contact met alle stakeholders en zorgt ervoor dat iedereen betrokken blijft bij het project.

Projectmanager klinkt best ingewikkeld. Wil je weten wat er in deze functie allemaal van je wordt verwacht, en hoe belangrijk een projectmanager is voor een organisatie? Stuur Jeroen dan een mailtje. Hij kan je er alles over vertellen!