Jesper Dijkstra

Jesper

Jesper
Dijkstra

Positieve Analyticus
Curriculum Manager
EVG Start

Jesper is Trainee geweest bij EVG en weer terug! Hij is nu werkzaam als Curriculum manager. 

Positieve Analyticus

Jesper is evenwichtig, positief en heeft een natuurlijke souplesse in de omgang met mensen. Tijdens zijn Traineeship bij EVG start en zijn werkzaamheden bij Allinq heeft hij zijn analytische vermogen kunnen uitbouwen, terwijl zijn baan als Consultant bij KAM consultants hem door de vele klanten die hij heeft gezien een breed beeld heeft gegeven van het bedrijfsleven. Jesper maakt graag gebruik van zijn sociale kwaliteiten en enthousiasme tijdens zijn werk en pakt alle mogelijke momenten om training te geven en mensen om hem heen te coachen. Hierbij weet hij zijn ideeën goed op andere mensen over te brengen, zonder daarbij de mening en belangen van die anderen uit het oog te verliezen. 

Vooropleiding: (Medische) Biologie

Jesper heeft aan de Radboud Universiteit in Nijmegen de studie Biologie gevolgd met medische specialisatie. in de master heeft hij de afstudeerrichting management gekozen omdat meer zijn ding was dan onderzoek. 

Projecten tijdens startperiode: CWZ en Allinq

Als startproject heeft Jesper bij Allinq het proces van de afdeling Mobiel opgeschreven. Dit is de afdeling die namens providers mobiele antennes plaatst en onderhoud. Hij heeft hier naast het proces te beschrijven ook advies gegeven over het omgaan met uitzonderingen die buiten het proces om lopen. 

Functie tijdens Traineeship: Procescoördinator en Business Consultant bij Allinq

Nadat hij het startproject had afgerond was er binnen Allinq plek voor een procescoördinator op de kwaliteitsafdeling. Hier is Jesper direct verder gegaan met het beschrijven van afdelingsprocessen. Hij is hiervoor bij veel afdelingen van Allinq langs geweest en heeft naast het beschrijven van processen het management geadviseerd over het gebruik hiervan. Binnen het Traineeship is Jesper veranderd van functie naar Business consultant bij Allinq. Vanuit deze functie heeft hij kunnen bijdragen aan het selecteren, voorbereiden en implementeren van een nieuw ERP systeem. 

Functie: Curriculum manager

Jesper gaat over ons curriculum. Samen met de mentoren zorgt hij ervoor dat onze Trainees  zichzelf goed leren kennen. Daar horen de 2 maandelijkse workshopdagen bij, die de trainee een scala aan vaardigheden biedt. Daarnaast is Jesper degene die de Trainees door de eerste maand heen loodst. Hier worden de Trainees goed uitgedaagd en kunnen ze een hoop leren om goed het startproject en de opdracht in te gaan. Hij organiseert verder het trainingsweekend en onderhoudt contact met de Alumni. Iets dat hem heel makkelijk afgaat aangezien hij zelf Alumni is!

Wil je meer weten? Stuur Jesper dan een mail. Hij vertelt je er graag meer over!