Jimmy Yang

Jimmy-web

Jimmy
Yang

Doortastende Aanpakker
Customer Journey Expert
ING

Doortastende Aanpakker

Jimmy is een doortastende, enthousiaste en open aanpakker die makkelijk omgaat met veranderlijke omstandigheden. Tijdens zijn Bachelor studie Gezondheid en Leven en Master Health Care Management heeft hij zijn sterke analytische en oplossingsgerichte vaardigheden verder ontwikkeld. Analyseren en anticiperen op veranderingen, dát is waar Jimmy enthousiast van wordt. Zijn toewijding, volhardendheid en doordachte aanpak helpen hem bij het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken. Jimmy gaat graag een uitdaging aan, zoals hij laten zien heeft in zijn afstudeerstage waarin hij meewerkte aan de ontwikkeling van een innovatieframework en IT projecten ondersteunde. Ook in zijn vrije tijd stelt Jimmy uitdagende doelen voor zichzelf, zoals het lopen van een marathon en honderd kilo bankdrukken.

Vooropleiding: Health Care Management

JImmy is zijn studententijd begonnen met de Bachelor Gezondheid & Leven aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Na deze bachelor heeft hij nog een Master Health Care Management aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam gevolgd. Dat Jimmy actief was naast studeren is duidelijk aan de meerdere commissies die hij heeft gedaan bij de studentenvereniging. 

Project tijdens startperiode: Allinq

Jimmy heeft zijn startproject gedaan bij Allinq, een leverancier van netwerktechnologie aan bedrijven als KPN. Tijdens zijn startproject heeft Jimmy enkele IT processen in kaart gebracht en een adviesrapport geschreven om deze te verbeteren. Kortom: een heel leerzaam project!

Functie: Customer Journey Expert bij ING

Voor zijn opdracht is Jimmy Customer Journey Expert bij ING. In deze rol coördineert hij een delivery proces van a tot z, waarbij hij een team van developers en analisten aanstuurt. Een uitdagende rol waarbij hij veel in contact is met stakeholders.

Wil je weten wat er in deze functie allemaal van je wordt verwacht? Stuur Jimmy dan maar een mailtje. Hij kan je er alles over vertellen!