Jitske Leemrijse

Jitske_crop.jpg

Jitske
Leemrijse

Gedreven Teamplayer
Performance Analist
Allinq

Gedreven Teamplayer

Jitske is een betrouwbare organisator, die positief kritisch naar zichzelf en haar omgeving kijkt. In haar Master Business Administration heeft ze geleerd om problemen van alle kanten te bekijken en dan pas met een stevig plan van aanpak te komen en dat gestructureerd uit te voeren. Jitske is betrouwbaar, heeft een open houding en is ordelijk; eigenschappen die haar goed van pas kwamen tijdens haar vrijwilligerswerk als microfinance volunteer in Cambodja. Naast een gezonde belangstelling voor haar eigen ontwikkeling, haalt Jitske ook veel voldoening uit het ontwikkelen van anderen, zoals ze laat zien bij haar grote passie: het coachen van roeiploegen.

Vooropleiding: Bedrijfskunde

Jitske heeft Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit gestudeerd en heeft zich tijdens haar Master gespecialiseerd in de richting van Organizational Design & Development. Naast haar studie heeft Jitske zich gericht op het coachen van wedstrijdploegen bij de studentenroeivereniging in Nijmegen. Een passie waarbij je voor leuke uitdagingen komt te staan en waar je ontzettend veel van leert!

Project tijdens startperiode: Allinq

Tijdens haar startproject bij Allinq heeft Jitske zich beziggehouden met het in-dienstproces van de IT-afdeling. De IT-afdeling levert allerlei toegangsrechten en middelen aan alle nieuwe medewerkers van Allinq, maar hoe kan dit proces nou zo efficiënt en foutloos mogelijk verlopen? Door middel van onder andere interviews met alle betrokkenen heeft Jitske eerst het huidige proces in kaart gebracht om vervolgens na te gaan waar de knelpunten zitten en hoe dit verbeterd kan worden. Uiteindelijk
heeft Jitske hier een advies voor geschreven en dit gepresenteerd aan het IT-team en het management.

Functie: Performance Analist bij Allinq

Na haar startproject is Jitske bij Allinq gebleven en als performance analist aan de slag gegaan bij de afdeling Fiber to the Home. Dit is een nieuwe afdeling binnen Allinq en zij houden zich bezig met het aanleggen van glasvezel op verschillende plekken in Nederland. Als performance analist is Jitske verantwoordelijk voor het opzetten van alle rapportagelijnen van de afdeling. De rapportages die Jitske maakt geven onder andere de projectleiders de benodigde informatie om hun team aan te
kunnen sturen. Zo weet iedereen binnen de afdeling hoe ze ervoor staan!

Performance Analist klinkt best ingewikkeld. Wil je weten wat er in deze functie allemaal van je wordt verwacht? Stuur Jitske dan maar een mailtje. Zij kan je er alles over vertellen!