Terug naar Onze mensen

Kelly Verkaart

Sociale Doelgerichte Ondernemer

Kelly is sociaal, ondernemend en gaat recht op haar doel af. Tijdens haar studie bedrijfskunde heeft ze zich laten zien als een verbindende en heldere communicator. Ze is daarnaast ook een echte doorzetter. Wie met haar wel eens heeft samengewerkt, of op een hockeyveld heeft gestaan, weet daar alles van.

Vooropleiding: Bedrijfskunde Change Management

Naast haar studie heeft Kelly haar drive verder uitgebouwd in de rol als management-assistent en als mentor op de Universiteit. En die ervaring kon ze weer mooi meenemen in haar Traineeship.

Project tijdens startperiode: Atabix

Het internetbureau Atabix had regelmatig met problemen te maken na een release van een nieuwe applicatie of software. De vraag die Atabix had, was hoe de kans op problemen na een release te verlagen. En dat is wat Kelly heeft onderzocht. Ze is begonnen met het afnemen van interviews bij mensen zowel binnen de organisatie als daarbuiten. Haar advies en eindresultaat heeft ze aan het management van Atabix gepresenteerd. En daar waren ze natuurlijk superblij mee.

Functie: Project Management Officer bij HTM

Bij HTM (Haagse Tramweg Maatschappij) werkt Kelly als Project Management Officer. Binnen de afdeling techniek werkt ze aan verschillende projecten die onder andere te maken hebben met de aankoop van nieuwe trams en de bouw van remises. En daar komen een hoop verschillende belangen bij kijken. Belangen van onder andere de gemeente, HTM en de bewoners. Kelly moet er, samen haar collega's, voor zorgen dat de verschillende wensen in goede banen worden geleid. En dat is precies waar ze energie van krijgt.

Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij het succesvol runnen van een groot vervoersbedrijf? Stuur Kelly dan een mail door op het envelopje te klikken.

In het kort

Profielfoto Kelly Verkaart
  • Type: Alumnus
  • Profiel: Sociale Doelgerichte Ondernemer
  • Vooropleiding: Bedrijfskunde Change management
  • Startproject: Atabix
  • Functie: Project Management Officer