Koen Bouten

Koen-vrknt.jpg

Koen
Bouten

Leergierige analyticus
Business Consultant
Feenstra

Leergierige Analyticus

Koen is een leergierige en communicatief vaardige teamplayer. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde heeft hij zijn sterke analytische en oplossingsgerichte vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Koen is helemaal in zijn element als hij kan analyseren en anticiperen op veranderingen. Zijn creativiteit, rust en doordachte aanpak helpen daarbij voor het vinden van de juiste oplossingen. Koen gaat graag de uitdaging aan, zoals hij heeft laten zien in zijn afstudeerstage. Hij is toen op zoek gegaan naar verbeteringen in het netwerkmanagement van een ziekenhuisafdeling. In zijn vrije tijd vindt Koen ontspanning door te gaan sporten, wandelen of voor vrienden te koken.

Vooropleiding: Bedrijfskunde MER

Tijdens zijn studie heeft Koen stage gelopen bij ABN AMRO MeesPierson. Zijn afstuderen vond bij het Radboudumc plaats. Hierdoor had Koen al aardig wat ervaring met proces- en projectmanagement. Superhandig, want dat komt nu goed van pas in zijn huidige opdracht binnen Feenstra.

Project tijdens startperiode: Allinq

Koen heeft tijdens zijn startproject bij Allinq onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om Configuratie Management binnen de organisatie in te kunnen richten met behulp van de daarbij behorende configuratie management databases. Door het behalen van zijn ITIL-certificaat in de startmaand kon Koen hier direct zijn verse dosis theoretische kennis op los laten. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een advies met praktische aanbevelingen waar Allinq direct mee aan de slag kon.

Functie: Business Consultant bij Feenstra

Momenteel is Koen Business Consultant bij Feenstra. Binnen de organisatie wordt een nieuw CRM en Finance & Operations systeem geïmplementeerd. De implementatie van het systeem raakt de gehele organisatie, van de monteurs tot aan de administratie.

Voor de productgroepen Zon en Beveiliging heeft Koen een coördinerende rol waarbij hij een verbindende schakel is tussen het projectteam en de betrokkenen binnen de twee productgroepen. Daarnaast coördineert en analyseert Koen de voortgang van de verschillende implementatiefasen binnen de twee productgroepen. Ook ondersteunt hij bij het testen van het nieuwe systeem, rapporteert hij over overleggen en workshops en brengt hij de grote hoeveelheden informatie die wordt verspreid in kaart om dit verder te visualiseren. Op deze manier zorgt Koen ervoor dat de betrokkenen effectief en efficiënt op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen in het project. Daarnaast is Koen ook nog eens verantwoordelijk voor het coördineren van de voortgang van het testen van het nieuwe systeem. Kortom, een mooie uitdaging waarin Koen zich kan ontwikkelen tot de ICT-manager van morgen!

Wil je ook weten hoe het is om zoveel taken en verantwoordelijkheden als Koen te hebben? Stuur hem maar een mailtje door op het envelopje te klikken. Hij kan je er alles over vertellen.