Laurie Boons

Laurie-vrknt.jpg

Laurie
Boons

Resultaatgerichte Harde Werker
Projectmanager
KLM

Resultaatgerichte Harde Werker

Laurie is een enthousiaste en resultaatgerichte harde werker. Ze heeft een kritische- en analytische blik en gebruikt haar creativiteit om continu op zoek te gaan naar verbeteringen en nieuwe kansen. Dit kwam onder andere naar voren tijdens haar stage bij de Penitentiaire Inrichting. Laurie is communicatief, positief en flexibel. Ze weet zich uit nieuwsgierigheid en interesse snel aan te passen in verschillende omgevingen, zoals ze tijdens haar studie in Sevilla en tijdens verschillende reizen door Aziƫ heeft laten zien.

Vooropleiding: Sociaal juridische dienstverlening

Door haar opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening is ze zorgvuldig en discreet in de dingen die ze doet.

Project tijdens startperiode: Amstelring & Feenstra

Bij Amstelring Wijkzorg was Laurie verantwoordelijk voor het uitbrengen van een adviesrapport voor de implementatie van een nieuw online leerplatform. Ze is begonnen met het afnemen van interviews met stakeholders en klanten. Vervolgens heeft ze requirements voor een online leerplatform opgesteld en een leveranciersvergelijking gedaan. Bij Feenstra was Laurie verantwoordelijk voor implementatie en uitrol van een nieuw functiehuis. Haar takenpakket bestond uit het opstellen van een handboek, het inventariseren van pijnpunten en het opzetten van het nieuwe functiehuis. Het project is afgerond met het opstellen van een communicatieplan en een de oplevering van een concept instemmingsaanvraag. Daarnaast heeft Laurie ook nog een advies uitgebracht ten aanzien van de implementatie aanpak en loongebouw.

Functie: Projectmanager Business Improvement bij KLM Cargo

Bij KLM Cargo-Operations is Laurie verantwoordelijk voor het inrichten van Business Continuity Management. Dit betekent dat ze zich bezig houdt met inventariseren en definiƫren van het applicatielandschap en zorg draagt dat alle werkprocessen in kaart worden gebracht. Dit laatste doet ze aan de hand van workshops. Daarnaast zorgt Laurie dat Business Continuity plannen worden opgesteld en richt ze de organisatie hiervan in.

Omdat Laurie klaar is met haar Traineeship kun je haar niet meer via de site mailen. Wil je weten wat ze nu doet? Check dan haar LinkedIn!