Terug naar Onze mensen

Lieke Dingemans

Toegewijde Harde Werker

Lieke is een ambitieuze en toegewijde harde werker met een positieve instelling. Zowel tijdens haar studie gezondheidswetenschappen, als tijdens haar sportcarrière als korfbalster, heeft Lieke laten zien fanatiek en gedreven te zijn én over doorzettingsvermogen te beschikken. En doorzetten kan ze... Lieke's grote reis door Midden-Amerika en Indonesië heeft dat wel bewezen.

Vooropleiding: Gezondheidswetenschappen & Zorgmanagement

Na haar Bachelor Gezondheidswetenschappen heeft Lieke haar master Zorgmanagement in deeltijd gedaan. Zo kon ze tijdens haar studietijd werkervaring op doen als projectondersteuner en werkstudent. En die werkervaring kwam goed van pas toen ze bij EVG Start als Trainee aan de slag ging.

Project tijdens startperiode: ABN AMRO

Tijdens de startperiode is Lieke als Management Consultant aan de slag gegaan. En dat beviel Lieke en haar manager bij ABN AMRO zo goed, dat ze meteen is doorgegaan in deze rol.

Functie: Management Consultant IT Services bij ABN AMRO

Voor IT Services is Lieke nu verantwoordelijk voor het ondersteunen en faciliteren van IT Services Office op strategisch, tactisch en operationeel gebied. Dit doet zij door het adviseren en uitzetten van taken van het MT IT Services Office. In haar adviezen moet ze een goede balans weten te vinden tussen korte termijn oplossingen en lange termijn doelstellingen. Daarnaast zorgt Lieke ook nog voor de communicatie en verbinding richting andere afdelingen binnen ABN AMRO. Da's dus een boel verantwoordelijkheid die Lieke heeft.

Wil je weten hoe Lieke met al die verantwoordelijkheid omgaat? Stuur haar dan een mail door op het envelopje te klikken

In het kort

Profielfoto Lieke Dingemans
  • Type: Alumnus
  • Profiel: Toegewijde harde werker
  • Vooropleiding: Gezondheidswetenschappen & Zorgmanagement
  • Startproject: ABN AMRO
  • Functie: Management Consultant