Terug naar Onze mensen

Lotte van Egmond

Doelgerichte Multitasker

Lotte is gemotiveerd, doelgericht en eerlijk. Tijdens haar studie bedrijfseconomie heeft ze laten zien dat ze een echte multitasker is. Zo is Lotte actief geweest in verschillende commissies van haar studievereniging en heeft ze naast haar master deelgenomen aan een verdiepingsprogramma. Ze houdt ervan om nieuwe plekken te ontdekken en uitdagingen aan te gaan. Een van die plekken was Londen. Daar heeft ze een jaar lang gewoond en gewerkt. Door haar internationale werkervaring heeft zij goed kunnen ontdekken hoe zij in een team functioneert en wat haar sterke- en haar ontwikkelpunten zijn. Lotte komt graag met andere culturen in aanraking. Ze is tijdens haar vakanties dan ook vaak buiten Europa te vinden.

Vooropleiding: Business Econonomics, Accounting & Control

De studierichting Business Econonomics, Accounting & Control zit boordevol (onderzoeks)methoden en methodologieën. En ook nog eens allemaal Engelstalig. Dé studie voor internationale multitasker Lotte.

Project tijdens startperiode: Brocacef

Bij Brocacef was Lotte verantwoordelijk voor het maken van een servicecatalogus van de IT diensten. Voor dit project bracht ze de IT diensten die de organisatie aan interne klanten levert in kaart. Dit deed ze door te praten met zowel gebruikers, als verschillende onderdelen 

binnen de afdeling IT. Het doel van de servicecatalogus is om ervoor te zorgen dat de IT diensten van Brocacef duidelijk, beschikbaar en begrijpelijk zijn voor de interne klanten. En hiermee kan weer het proces voor de aanvraag van de diensten worden verbeterd.

Functie: Projectleider besturing bij KPN

Bij KPN Service & Delivery MKB Operations (Business Operations) is Lotte verantwoordelijk voor het aanscherpen van de besturing door middel van data analyse. Daarnaast houdt zij zich bezig met het maken van een plan zodat de organisatie snel kan inspelen op trends en ontwikkelingen in de markt.

 

Wil je meer weten? Stuur Lotte dan een mail door op het envelopje te klikken. Ze vertelt je er graag meer over!

En ben je nieuwsgierig naar wat Lotte van haar generatie Y vindt? Lees dan hier Lotte's blog

In het kort

Profielfoto Lotte van Egmond
  • Type: Alumnus
  • Profiel: doelgerichte Multitasker
  • Vooropleiding: Business Econonomics, Accounting & Control
  • Startproject: Brocacef
  • Functie: Projectleider