Terug naar Onze mensen

Lynn Albers

Energieke analyticus

Lynn is een energieke, intelligente analyticus die haar analytische vaardigheden goed weet te combineren met een boel enthousiasme. Dat Lynn een intelligente analyticus is bleek al tijdens haar studie: haar adviezen in haar masterscriptie zijn grotendeels overgenomen, en haar onderzoek en adviezen voor het poppodium Doornroosje werden meteen doorgevoerd in concrete aanpassingen.

Lynn heeft ook laten zien een gestructureerde doorzetter te zijn. Ze heeft op hoog niveau viool gespeeld en een topsportcarrière als basketballer achter de rug. Ze werkt goed in teamverband en steekt haar empathie en energie graag in het team om gezamenlijke doelen te bereiken.

Vooropleiding: Communicatiewetenschap

De studie communicatiewetenschap, met een Master in Media en beïnvloeding, heeft de analyticus in Lynn naar boven gebracht. Al snel bleek dat ze complexe vraagstukken doordacht wist om te zetten naar concreet uitvoerbare adviezen.

Project tijdens startperiode: Martinair

Tijdens haar Startproject heeft Lynn voor de verschillende applicaties van Martinair een user analyse uitgevoerd. Hartstikke belangrijk want ook Martinair moet voldoen aan de AVG GDPR wetgeving. Via het heldere useroverzicht dat Lynn heeft opgeleverd konden de verschillende applicaties AVG complient worden gemaakt.

Functie: Business Analist bij KLM Cargo

Lynn is momenteel projectmanager bij Martinair. Ze richt zich daarbij vooral op digitalisatie. Dit betekent dat ze verantwoordelijk is voor het verbeteren en digitaliseren van (handmatige) processen. Daarnaast heeft ze de integratie begeleid van piloten van Martinair naar een Office365 omgeving.

Wil je weten voor wat voor uitdagende projecten Lynn nog meer verantwoordelijk is? Stuur Lynn dan een mail door op het envelopje te klikken.

In het kort

Profielfoto Lynn Albers
  • Type: Alumnus
  • Profiel: Energieke analyticus
  • Vooropleiding: Communicatiewetenschap
  • Startproject: Martinair
  • Functie: Business Analist