Terug naar Onze mensen

Marc Graveland

Betrokken Allrounder

Omdat Marc na zijn studie zelf ook het ICT vak nog moest leren, weet hij goed wat er op onze ICT managers van morgen afkomt. Het vak moest hij vooral leren in de praktijk, en dat betekende vooral veel uitproberen en in de avonduren regelmatig de boeken erbij pakken. En of hij nu moest programmeren of een business unit moest vormgeven. Het maakte hem niet uit. Als hij er maar weer wat van kon leren. En al die ervaring neemt hij nu mee in zijn werk bij het meest persoonlijke traineeship van Nederland.

Vooropleiding: Bedrijfskunde

De studie Bedrijfskunde is precies de studie die bij een allrounder past. Marc heeft daar niet alleen geleerd hoe je organisaties doelgerichter laat werken, maar vooral ook hoe leuk het is om zijn opgedane kennis in te kunnen zetten tijdens zijn stage bij PLAN International in Londen.

Project tijdens startperiode: ICT van A tot Z

Marc heeft samengewerkt met organisaties als IBM, Rabobank ICT, Nationale Nederlanden, Schiphol Groep, Gemeente Den Haag, Wigo4it, Ziggo en nog veel meer... Na 5 jaar werkervaring als beheerder, consultant, projectleider en teamleider heeft Marc zich binnen de ICT verder kunnen ontwikkelen in sales, accountmanagement en teammanagement. Je kunt gerust zeggen dat Marc, als ICT manager van gisteren én vandaag, alle facetten van de ICT wel zo’n beetje kent.

Functie: Manager

Zijn werkervaring kan hij kwijt in zijn huidige rol van Manager bij EVG Start. Van meedenken in procesverbetering tot marketing. En dan houdt hij zich ook nog eens regelmatig bezig met accountmanagement en de coaching van Trainees tijdens hun Startproject.

Wil je meer weten? Stuur Marc dan een mail door op het envelopje te klikken.

In het kort

Profielfoto Marc Graveland
  • Type: EVG start
  • Profiel: Betrokken Allrounder
  • Vooropleiding: Bedrijfskunde
  • Startproject: ICT van A tot Z
  • Functie: Manager bij EVG Start