Marloes van der Weide

Marloes-web

Marloes
van der Weide

Enthousiaste Verbinder
Talentscout
EVG Start

Enthousiaste Verbinder

Marloes is onze enthousiaste Talentscout. En natuurlijk heeft deze Talentscout ook een talent. Want met haar oneindige energie weet ze studenten, verenigingen en evenementen aan ons te binden. Ze is een echte samenwerker en vormt dan ook met haar collega's een hecht team.

Vooropleiding: Kunstgeschiedenis & Topsportcoach

Marloes heeft altijd gedaan wat ze leuk vond. Van een studie kunstgeschiedenis tot roeicoach. Als Marloes iets doet, dan doet ze dat op topniveau. Niet voor niks is ze met het roeien op twee WK's aanwezig geweest. En niet voor niks is ze nu Talentscout bij EVG Start.

Project tijdens startperiode: Curriculum Manager

Marloes en onze voormalige Curriculum Manager Claudia kennen elkaar nog uit de roeisport. Ze hadden toen een supergoeie samenwerking. Dus toen Claudia werd gevraagd wie voor vier maanden haar Curriculum mocht overnemen moest ze meteen aan Marloes denken. En dat heeft Marloes vol enthousiasme en energie gedaan. 

Functie: Talentscout bij EVG Start

Momenteel is Marloes is verantwoordelijk voor vinden van toptalenten. En dat doet ze vooral door veel op pad te gaan en de samenwerking met onder andere sport- en studieverenigingen op te zoeken. En we hebben best veel te bieden, van sponsoring tot loopbaanbegeleiding.

Wil je daar meer over weten? Stuur haar maar een mail.