Maxime Kramer

210531 EVG Maximekramer BER1066

Maxime
Kramer

Gestructureerde en creatieve duizendpoot
Applicatie specialist
GVB

Gestructureerde en creatieve duizendpoot

Maxime is een gestructureerde en creatieve duizendpoot. Haar Bachelor in Communication & Multimedia Design in Amsterdam rondde ze succesvol af met een 8.5. Daar heeft ze oa geleerd om vanuit haar empathische vermogen verschillende doelgroepen goed te begrijpen. Tijdens haar stage in UX en visual design bij Bibi van der Velden, heeft Maxime geleerd om niet alleen creatief te werken, maar ook analytisch
en projectmatig. Als stagiair voor start-up Leadplaats in Valencia ontwierp Maxime het bedrijfslogo en hielp ze dankzij haar belangstellende karakter de missie, visie en kernwaardes te vertalen naar een huisstijl.

Vooropleiding
Maxime heeft haar Bachelor in Communication & Multimedia Design in Amsterdam gehaald.

Deelnemer Digital Talent Academy 

Maxime was deelnemer bij de derde Digital Talent Academy van EVG Start! De Digital Talent Academy is een vier wekelijks programma waarbij de deelnemers een business challenge voorgelegd krijgen bij een van onze (nieuwe) opdrachtgevers. Ze worden per week met behulp van training en persoonlijke begeleiding voorzien van de juiste methodes, tools en informatie om de challenge professioneel en succesvol aan te pakken. Na de Digital Talent Academy was er voor Maxime een plek bij een van onze opdrachtgevers en is zij Trainee geworden bij ons!