Melody Marengo

Melody-vrknt.jpg

Melody
Marengo

Zelfstandige Doorzetter
Release Manager
Wigo4it

Profiel: Zelfstandige Doorzetter

Melody is een ondernemende en zelfstandige doorzetter. Tijdens haar studie heeft ze altijd bijbanen gehad. En bij al die bijbanen kwamen haar gedrevenheid en oplossingsgerichtheid goed van pas. In China heeft Melody een minor in projectmanagement gevolgd. Niet alleen omdat ze dat vak graag wilde leren, maar ook om het land, de cultuur en de mensen daar te leren kennen.

Vooropleiding: Bachelor of Business Administration, Facility management

Tijdens haar studie Facility Management heeft Melody voor de specialisatie projectmanagement gekozen. Hier heeft ze geleerd om slim en ordelijk te werken. En dat komt in haar huidige functie goed van pas.

Project tijdens startperiode: Amstelring Wijkzorg

Melody was verantwoordelijk voor een evaluatieonderzoek van het medicatie platform CareXS. Dit heeft ze gedaan voor tien Amstelring wijkteams met ongeveer 60 medewerkers in totaal. Dit betekende interviews en enquêtes afnemen, maar ook het uitvoeren van situatietesten in CareXS.

Functie: Release Manager bij Wigo4it

Melody werkt in een team met twee andere collega's. Samen zijn zij onder andere verantwoordelijk voor de uitrol van nieuwe versies van applicaties voor de vier grote gemeenten van Nederland. Dit zijn Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en het gaat hierbij om duizenden gebruikers. Ook houdt Melody zich bezig met de uitrol en updates van de interne applicaties van Wigo4it.

Omdat Melody klaar is met haar Traineeship kun je haar niet meer via de site mailen. Wil je weten wat ze nu allemaal doet? Kijk dan op haar LinkedInprofiel. Of wil je meer weten haar leven voor EVG Start? Lees dan deze blog, of deze over haar start als Trainee