Nina van Boxtel

1805-Profielfoto-Nina.jpg (1)

Nina
van Boxtel

Overtuigende Verbinder
Data Analist
Nationale Nederlanden

Overtuigende Verbinder

Nina is een positieve en overtuigende verbinder. Analytisch nadenken en in een team samen naar een resultaat toe werken geeft haar energie. Precies de eigenschappen die van pas kwamen tijdens haar studie Organization Studies, een studie die zich richt op het samenwerken tussen en binnen organisaties. Dat Nina graag de lat hoog legt kon je al tijdens haar studie zien. Zo koos zij voor een extended master traject, waarmee ze haar geleerde theoretische kennis direct kon vertalen naar de praktijk. Binnen dit traject gaf Nina onder andere trainingen, waardoor zij geleerd heeft om mensen te motiveren en ontspannen voor groepen te presenteren. Tijdens haar studie heeft ze verschillende bijbanen gehad. Door haar aanstekelijke enthousiasme en hoge verantwoordelijkheidsgevoel ging het leiding geven in een lunchroom haar goed af.

Vooropleiding: Human Resource Management en Master Organization Studies

Nina heeft een ambitieus studieprogramma gevolgd door tot twee keer toe twee jaar in één te doen. Zoals de premaster Organization Studies tegelijkertijd met het afstudeerjaar van de hbo-bachelor Human Resource Management. Hierna kon ze direct doorstromen naar de Extended Master Organization Studies, een anderhalf jaar durende master die gecombineerd wordt met een eenjarig traineeship bij een partnerorganisatie van de universiteit. Tijdens haar studie heeft ze veel nevenactiviteiten gedaan en alles uit haar studentenleven gehaald door actief lid te zijn van een studentenvereniging.

Project tijdens startperiode: EVG Start en MAAS

Zowel tijdens haar start- als haar tussenproject heeft ze zich beziggehouden met het tijdig en juist implementeren van de GDPR. Eerst bij EVG Start zelf en vervolgens nog bij MAAS. Dit zodat beide organisaties op het moment dat de wet van toepassing werd in de Europese Unie voldeden aan de eisen. Hiervoor heeft ze bijvoorbeeld een verwerkingsregister opgesteld met alle verwerkingsactiviteiten, gezorgd voor verwerkersovereenkomsten, verschillende beleidsstukken aangepast, handleidingen opgesteld en gezorgd voor awareness door middel van presentaties, informatiedocumenten en communicatieberichten.

Functie: Data Analist Information Security bij Nationale Nederlanden

Bij NN Group maakt ze deel uit van het CISO team. Dit CISO (Chief Information Security Officer) team moet op strategisch niveau bijdragen aan de information security van de gehele NN Group. Nina richt zich hier op het opstellen van dashboards en rapportages aan de hand van héél veel data om inzicht te geven in de information security. Hierbij zoekt ze constant naar betere data en analysemethoden om hier zo goed mogelijk inzicht in te krijgen.

Omdat Nina klaar is met haar Traineeship kun je haar niet meer via de site mailen. Wil je weten wat ze nu allemaal bij NN doet? Check dan haar LinkedIn!