Terug naar Onze mensen

Norbert van Workum

Energieke Optimist

Norbert is altijd bezig om zichzelf te verbeteren en zijn kennis te verbreden. Naast het interne Mentor traineeship binnen EVG Start volgt Norbert ook een externe coachingsopleiding. En dan zorgt hij er ook nog eens voor dat onze Trainees en opdrachtgevers alle aandacht krijgen. Hartstikke handig dus Norbert boordevol optimisme en energie zit.

Vooropleiding: Bedrijfskader

Net als bij onze Trainees vinden we belangrijk wie je bent en wat je kunt. En Norbert kan heel wat. Hij beschikt namelijk over een ruime hoeveelheid werkervaring op het gebied van inkoop, logistiek, sales, projectmanagement en marketing. Dat zowel binnen Retail, Wholesale als B2B. Superhandig, want al die ervaring kan hij mooi weer overdragen aan onze Trainees.

Project tijdens startperiode: Coachingsopleiding

Het volgen van een coachingsopleiding was precies het project wat Norbert op hoopte. Want het was voor hem de kans om nog meer kennis en ervaring in zijn rugzak te stoppen. De coachingsopleiding volgde hij samen met zijn mede Mentoren van EVG Start. Zo zijn zij in staat om als team voor elke uitdaging een oplossing te vinden.

Functie: Mentor

Als mentor is Norbert verantwoordelijk voor de coaching en ontwikkeling van zijn groep Trainees. Door middel van wekelijkse coachingsgesprekken en maandelijkse terugkomdagen zorgt hij ervoor dat de leercurve van zijn trainees zo steil mogelijk is. Ook zorgt hij voor mooie en uitdagende opdrachten bij nieuwe en bestaande opdrachtgevers.

Want bij onze opdrachtgevers groeien onze Trainees pas echt uit tot de ICT manager van morgen!

In het kort

Profielfoto Norbert van Workum
  • Type: EVG start
  • Profiel: Energieke Optimist
  • Vooropleiding: Bedrijfskader
  • Startproject: Coachingsopleiding
  • Functie: Mentor bij EVG Start