Robin Verdaasdonk
Terug naar Onze mensen

Robin Verdaasdonk

Doortastende verbinder

Robin is een doortastende, enthousiaste en open verbinder die van aanpakken houdt. Ze kan zich goed inleven in mensen en ziet waar de krachten liggen van individuen in een team; eigenschappen die ze verder heeft ontwikkeld tijdens haar Bachelor studie Psychologie en Master studie Arbeid-, Organisatie- & Gezondheidspsychologie. Uitvinden wat mensen en organisaties drijft; dát vindt Robin interessant. Robin maakt projecten tot een succes door ze met een kritische en oprecht geïnteresseerde blik aan te vliegen. Ze is altijd op zoek naar verbetering. Robin is ondernemend, besluitvaardig en betrokken met anderen; competenties die haar goed van pas komen bij haar passie om muziek te maken.

Vooropleiding: Psychologie en Arbeid-, Organisatie- & Gezondheidspsychologie

Robin heeft zowel haar bachelor als master gedaan aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens haar master heeft zij zich gespecialiseerd in Arbeid-, Organisatie- en Gezondheidspsychologie.

Project tijdens startperiode: Park Plaza Hotels Europe (PPHE)

Tijdens haar startproject bij PPHE Hotel Group heeft Robin een strategie en stappenplan gemaakt om de informatiebeveiliging te verbeteren. Daarvoor voerde ze gesprekken met verschillende belanghebbenden om te achterhalen met welke data gewerkt wordt. Met deze informatie heeft ze een eerste opzet van visie, missie en strategie met betrekking tot informatiebeveiliging geschreven. Robin presenteerde haar stappenplan en aanbevelingen aan het managementteam.  

Functie: Information Security Consultant

Het management was zo tevreden met de voorgestelde aanpak dat ze daar is gebleven. Robin kreeg vervolgens de opdracht om een informatiebeveiligingsbeleid te schrijven. Een responsplan voor kritieke incidenten hoort daar ook bij. Robin organiseert regelmatig workshops voor collega's om het onderwerp informatiebeveiliging in te bedden in de hele organisatie. En dat betekent zo nu en dan ook vliegen naar Londen want daar is PPHE ook actief!

Information Security Consultant klinkt best ingewikkeld. Wil je weten wat er in deze functie allemaal van je wordt verwacht, en hoe belangrijk Information Security is voor een organisatie? Stuur Robin dan maar een mailtje door op het envelopje te klikken. Zij kan je er alles over vertellen!

In het kort

Profielfoto Robin Verdaasdonk
  • Type: Trainee
  • Profiel: Doortastende verbinder
  • Vooropleiding: Psychologie
  • Startproject: Park Plaza Hotels
  • Functie: Information Security Consultant