Sanne Klein

Sanne-vrknt.jpg

Sanne
Klein

Intelligente Analist
IT Business Analyst
KLM

Intelligente Analist

Sanne is een bescheiden en intelligente analyticus waar je graag mee samenwerkt. Ze is nieuwsgierig en onderzoekend. Zo onderzoekend dat ze al op haar 17de, samen met haar tweelingzus, een reis door Zuid-Amerika heeft gemaakt. En zelfstandig is ze ook, want na haar bachelor ging ze in haar eentje voor een half jaar naar Zuidoost-Azië.

Vooropleiding: Psychologie

Het analyseren, samen met het willen verbeteren en efficiënter maken van processen, komt terug in haar studie psychologie. In haar master onderzocht en analyseerde ze namelijk de gezondheid van personen in groepsprocessen.

Project tijdens startperiode: KPN

Binnen KPN was Sanne verantwoordelijk voor het invullen en in kaart brengen van verschillende IT processen binnen de IT Applications RIM afdeling. Ze hield zich daarbij bezig met het vastleggen van processen en het beheren van de process maturity levels. 

Functie: IT Business Analyst bij KLM Cargo

KLM Cargo houdt zich met het vervoeren van luchtvracht zoals pakketjes, dieren en post. Als IT Business Analyst is Sanne verantwoordelijk voor het inventariseren van operationele Business requirements. Aan de hand van gesprekken met alle stakeholders zorgt Sanne ervoor dat de requirements in kaart worden gebracht en doorvertaald naar de IT teams. Die teams kunnen aan de hand van deze requirements bestaande applicaties aanpassen of nieuwe applicaties ontwikkelen.

Wil je meer weten? Stuur Sanne dan een mail door op het envelopje te klikken. Ze vertelt je er graag meer over!