Sarah Vroonland

Sarah-vrknt.jpg

Sarah
Vroonland

Energieke Strateeg
Business Management Support
ABN AMRO

Energieke Strateeg

Sarah is een doortastende strateeg met een hoop energie. Tijdens haar Bachelor en Master was Sarah actief in verschillende commissies bij haar studentenvereniging in Utrecht. Daar kwamen haar doortastendheid en energie goed van pas. Sarah heeft een brede interesse en is altijd op zoek naar manieren om zich verder te ontwikkelen. Ze sport graag, volgt kunstgeschiedenis colleges en heeft een paar maanden in Kaapstad gewoond. Hier heeft ze onder andere vrijwilligerswerk gedaan bij een kinderopvang in een township.

Vooropleiding: Communicatie- en Informatiewetenschappen

De strategist Sarah is open en geïnteresseerd in de mensen om haar heen. Deze eigenschappen kwamen goed van pas bij haar Master Corporate Communication, een studie die vooral gericht is op de strategie van interne en externe communicatie.

Project tijdens startperiode: ABN AMRO

Voor het team van IT Solutions Support heeft Sarah een interne communicatiestrategie opgesteld. Het doel was om de IT Strategie, de successen en de ‘failures’ op de juiste manier en met de juiste middelen met de organisatie te delen. Daarnaast was Sarah verantwoordelijk voor het opstellen en versturen van de nieuwsbrief en hielp ze andere collega’s en MT leden om communicatiemethoden optimaal te gebruiken.

Functie: Business Management Support bij ABN AMRO

Momenteel werkt Sarah in het Business Management support team van IT Solutions. Ze helpt het management en andere afdelingen binnen ABN AMRO met de interne communicatie. Dat betekent onder andere de redactie over de nieuwsbrief en uitbrengen van advies over de identiteit en zichtbaarheid van afdelingen. En da's belangrijk want ze zorgt ervoor dat verschillende afdelingen binnen ABN AMRO dichter bij elkaar worden gebracht, waardoor er sneller en meer van elkaar wordt geleerd.

Omdat Sarah klaar is met haar Traineeship kun je haar niet meer via de site mailen. Wil je weten wat ze nu doet? Check dan haar LinkedIn!