Terug naar Onze mensen

Seija Schreuder

Leergierige Communicator

Seija is een nieuwsgierige, sociale en resultaatgerichte doorzetter, met een brede blik op de wereld en een oprechte interesse in anderen. Daarnaast is Seija enorm leergierig en past ze opgedane kennis en ervaringen meteen toe.

Haar sterke rechtvaardigheidsgevoel heeft haar doen besluiten rechten te gaan studeren in Groningen. Dankzij deze studie heeft ze haar sterke communicatieve vaardigheden verder uit kunnen bouwen, iets wat haar niet alleen tijdens het werk goed van pas komt. Ook haar discipline helpt haar tijdens zowel werk als in haar vrije tijd. Zo gaat ze continu nieuwe uitdagingen aan zoals het lopen van een halve marathon of het leren van een vreemde taal.

Vooropleiding: Rechten

Wat heb je als Meester in de rechten nou in ICT Management te zoeken? Die vraag stelden we ons al toen Starter Ine bij ons kwam. Maar onze filosofie is dat de richting van de genoten vooropleiding niet relevant is voor ons vak. En Seija en Ine passen zo goed in het profiel van EVG Start dat we bij onze filosofie blijven. Vol overtuiging!

Project tijdens Startperiode: ABN AMRO en V&D

Bij V&D heeft Seija een RfP geschreven, voor een nieuwe tool op de IT afdeling. Een RfP is een uitgebreide offerteaanvraag. Midden in een hele spannende tijd voor V&D heeft Seija daar een prima document afgeleverd. En veel geleerd over RfP's en andere belangrijke zaken. En bij ABN heeft ze haar Startproject zo goed gedaan, dat ze haar niet meer kwijt willen.

Functie tijdens traineeship: Procesmanager bij ABN AMRO

Als Procesmanager op de licentiemanagement afdeling van ABN AMRO houdt Seija zich bezig met.... licenties. Vaak een ondergeschoven kindje op IT afdelingen, maar gelukkig niet bij ABN AMRO. Want als je de licenties en bijbehorende processen goed op orde hebt, voldoe je niet alleen netjes aan alle wet- en regelgeving, maar kun je ook nog eens een boel geld besparen.

 

Seija heeft haar traineeship inmiddels afgerond dus haar niet niet meer mailen via deze site. Klik op het LinkedIn icoontje als je meer over Seija wilt weten. Dan kun je meteen zien dat ze nu Srum Master is bij ABN AMRO

 

In het kort

Profielfoto Seija Schreuder
  • Type: Alumnus ABN AMRO
  • Profiel: Leergierige Communicator
  • Vooropleiding: Rechten
  • Startproject: ABN AMRO en V&D
  • Functie: Procesmanager bij ABN AMRO