Skip van Iersel

Skip-vrknt.jpg

Skip
van Iersel

Betrouwbare Creatieveling
IT Enable Officer
ABN AMRO

Betrouwbare Creatieveling

Skip is leergierig en optimistisch. Door zijn open uitstraling en oprechte interesse in mensen maakt hij makkelijk contact. Met zijn energie en sociale vaardigheden weet hij mensen om zich heen te motiveren en mee te nemen in een proces. Skip straalt rust uit en door zijn creativiteit weet hij innovatieve oplossingen te bedenken voor complexe vraagstukken. Mede door zijn semi-professionele basketbal carrière is hij een echte teamplayer met een echte winnaarsmentaliteit!

Vooropleiding: International Management

Skip heeft tijdens zijn studie niet alleen theoretische kennis opgedaan, maar heeft deze kennis ook in levende lijve mogen toepassen tijdens zijn internationale stages in Londen en Parijs. Het ondernemende en sociale karakter van Skip is precies wat we zoeken en om deze reden past Skip dan ook heel goed bij EVG Start.

Project tijdens Startperiode: Allinq

De startopdracht richtte zich op het uitschrijven van twee werkinstructies voor Eurofiber, een onderdeel van Schuuring. En omdat binnen Schuuring het schrijven van werkinstructies op veel verschillende manieren gebeurt, heeft Skip meteen een standaard template voor het schrijven van werkinstructies opgeleverd. Deze wordt nu binnen de hele organisatie gebruikt. Als ‘wow’ factor heeft Skip ook nog een beheersplan geschreven en overgedragen. Hierin zijn de taken en verantwoordelijkheden beschreven waarbij Skip de verantwoordelijkheid weer terug bij de engineers heeft gelegd. Op deze manier zijn de engineers altijd op de hoogte en blijven de processen up to date!

Functie: IT Enable Officer bij ABN AMRO

Skip werkt in het Business Management support team van IT Solutions binnen ABN AMRO. En solutions zijn het die Skip levert. Want voor alle technische problemen van ABN Amro vindt Skip met zijn collega's wel een oplossing. Skip biedt ondersteuning aan het management en afdelingsmanagers. En daarnaast, houdt hij zich ook bezig met portfolio management voor de development teams. 

Omdat Skip klaar is met zijn Traineeship kun je hem niet meer via de site mailen. Klik hier om contact op te nemen via zijn LinkedInprofiel.