Terug naar Onze mensen

Sophie Henneveld

Energieke Doorzetter

Sophie is een ambitieuze doorzetter en vol levenslust. Ze heeft veel aandacht voor de mensen om haar heen. Ze is open en betrouwbaar en steekt anderen met haar positieve energie aan. Sophie's sociale kant kwam goed van pas tijdens haar afstudeeronderzoek in Zuid-Afrika. Hier heeft ze in de townships een onderzoek gedaan om de verkoopresultaten van de marktkooplieden te verbeteren.

Vooropleiding: Marketing Management

Sophie heeft tijdens haar studie laten zien een echte doorzetter te zijn. Met een honours programma op de hbo is zij via een pre-master doorgestroomd naar de master Marketing Management.

Project tijdens startperiode: KLM

Bij de KLM heeft Sophie de huidige proces situaties van incident, changes en problems geanalyseerd. KLM wil deze processen namelijk efficiƫnter maken door de implementatie van een nieuwe Service Management tool. Naast een rapportage van de huidige processen, heeft Sophie ook beschreven hoe de nieuwe tool in gebruik kan worden genomen. Vervolgens heeft ze haar collega's binnen de KLM laten zien hoe het tool gebruikt kan worden.

Functie: Productmanager bij Feenstra

Sophie is op dit moment productmanager bij Feenstra. Ze heeft een veelzijdige functie en is verantwoordelijk voor de processen rondom verwarming. Dit betekent dat ze het ene moment in gesprek is met monteurs over het plaatsen van een cv-ketel en het andere moment om tafel zit met Marketing om het over nieuwe campagnes voor zonnepanelen te hebben.

Wil je meer weten? Stuur Sophie dan een mail door op het envelopje te klikken. Ze vertelt je er graag meer over!

In het kort

Profielfoto Sophie Henneveld
  • Type: Starter
  • Profiel: Energieke Doorzetter
  • Vooropleiding: Marketing Management
  • Startproject: KLM
  • Functie: Productmanager bij Feenstra