Tessa Linde

Tessa.jpg

Tessa
Linde

Enthousiaste Organisator
Applicatie Consultant
Transavia

Enthousiaste Organisator

Tessa is een enthousiaste en betrouwbare organisator, die met een scherpe blik naar zichzelf en haar omgeving kijkt. In haar Master Management of Innovation kwam ze door haar natuurlijke interesse in vernieuwing en innovatie volledig tot ontplooiing. Tessa is altijd op zoek naar groei, (zelf)ontwikkeling en nieuwe uitdagingen; eigenschappen die haar hebben geholpen om het onderste uit de kan te halen tijdens haar uitwisselingssemester in Taiwan. Haar interesse in andere culturen is verder tot zijn recht gekomen tijdens haar bestuursjaar voor de internationale organisatie ESN. In het voorjaar van 2018 kreeg Tessa de kans om bij Deloitte mee te werken aan het ontwikkelen van nieuwe robotisering processen, waarbij haar affiniteit met innovatie en ICT-management verder getriggerd werd. Bedrijfsprocessen analyseren, creatief denken, innoveren en bijdragen aan constante verbetering; daar krijgt Tessa energie van.

Vooropleiding: Bedrijfskunde en Master Management of Innovation

Tessa begon haar studentenleven met een bachelor Bedrijfskunde aan de universiteit van Groningen. Tijdens de bachelor studeerde ze een half jaar in Taiwan. Op zoek naar verdere internationale uitdaging heeft ze daarna een fulltime bestuursjaar in Groningen gedaan bij ESN Groningen. Om haar studieperiode af te sluiten heeft ze aan de Erasmus universiteit Rotterdam een master Management of Innovation gedaan.

Functie: Applicatie Consultant bij Transavia

In het team digital workplace zorgt Tessa er samen met haar collega's voor dat alle faciliteiten rondom de digitale werkplek werken en dat ze waar nodig verbeterd worden. Hierbij moet je denken aan het beheren van applicaties als Office 365, mobility management en het intranet. Daarnaast houdt Tessa zich bezig met de digitale faciliteiten op kantoor. Hieronder vallen de vernieuwing van laptops en inrichting van alle digitale tools van je werkplek tot meetingrooms.

Applicatie Consultant klinkt best ingewikkeld. Wil je weten wat er in deze functie allemaal van je wordt verwacht? Stuur Tessa dan maar een mailtje. Zij kan je er alles over vertellen!