Thomas van den Oever

thomas-vrknt.jpg

Thomas
van den Oever

Analytische Allrounder
Projectleider
KPN

Analytische Allrounder

Thomas is een breed geïnteresseerde allrounder met stevige ambities. Hij rondde twee bachelors af in Filosofie en Kunstgeschiedenis, waarna hij zijn master Kunstgeschiedenis in één jaar cum laude behaalde. Thomas is een generalist die snel processen doorziet, knelpunten identificeert en met pragmatische oplossingen komt. Als ex-wedstrijdroeier heeft hij een stevige discipline en is hij gewend om onder bovengemiddelde druk te presteren. Thomas communiceert prettig en wordt ervaren als een fijne collega om mee samen te werken.

Vooropleiding: Kunstgeschiedenis en Filosofie

Thomas heeft twee Bachelors, een in Kunstgeschiedenis en een in Filosofie. Bovendien heeft hij cum laude zijn Master Kunstgeschiedenis behaald.

Projecten tijdens Startperiode: Unicef en UvA

Met zijn Startproject heeft Thomas Unicef geholpen. Unicef was op zoek naar een manier om de verschillende applicaties die ze gebruiken met elkaar te laten praten, via zgn. middleware. Dus is Thomas eerst binnen Unicef op zoek gegaan naar de functionele eisen en wensen. Daarna is hij met die functionele requirements op zoek gegaan naar potentiële leveranciers. Die stonden natuurlijk in de rij om Unicef te helpen.

Functie tijdens traineeship: Projectleider bij KPN

Bij KPN mocht Thomas de ‘leverstraten’ voor een aantal zakelijke producten analyseren en met verbetervoorstellen komen. Dat betekent dat hij alle processen die gebruikt worden om deze producten aan de zakelijke klanten van KPN te leveren, nauwkeurig onder de loep nam, met alle stakeholders sprak en op basis van die input een verbeterplan opstelde.

Omdat Thomas klaar is met zijn Traineeship kun je hem niet meer via de site mailen. Hij is nu Chief Operations Officer bij Atabix, waar hij onder andere verantwoordelijk is voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen op het gebied van productie en HR... en nog veel meer. Klik maar op het LinkedIn icoontje, dan zie je meteen wat voor gave functie Thomas heeft.